Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truskawki alergia

Wymioty po truskawkach

Polecane posty

Gość truskawki alergia

Dałam dzisiaj 11 miesięcznej coreczce truskawkę . Wymiotowała i bolał ją brzuszek. Strasznie płakała. Co mogę dać Jej na podwieczorek? To było po obiedzie, na obiad byla kaszka na mleku bo zupki nie chciała jeść.

Chyba sama Sobie odpowiedziałaś na pytanie;/ Skoro dziś zjadła i źle się czuła to po co dalej w Nią wciskać... odczekaj trochę;/

Gość przeciez to prawda
z truskawami lepiej uwazac.Moze jakies chrupki kukurydziane by zjadla ,buleczke cos lekkiego i neutralnego

Gość xxxxxxyyy
Jak wymiotowalam i bolal ja brzuszek to daj jej cos lekko strawnego i bezmlecznego - jakies delikatne biszkopty, zupke z marchewka i kasza manna, bulke z maslem i odrobina dobrej gatunkowo szynki.

Gość oj te truskawki ;/ ;/
najlepiej ich nie kupować... oprysku w nich co nie miara... więcej tej chemii niż witamin. Nie ma to jak mieszkać na wsi... mam truskawki bez żadnego oprysku ani nawozu i są super :)

Gość babuszka.......
no truskawi uczuluja czesto, ale nie mozesz myslec, ze lepiej ich nie dawac. dziecko predzej czy pozniej zetknie sie z chemia, takie mamy czasy, wiec nie mowie, zeby podawac same sztuczne i pryskane rzeczy, ale zeby ich tez panicznie nie unikac. nie da sie juz zyc tylko naturalnie, wiec dziecko tez musi sie do takiego jedzenia naszych czasow przyzwyczaic. a wracajac do pytania - daj jej cos lekkiego, kaszki nie sa lekkie, sucharek jest lekki, jablko starte, sucha bulka. bez masla.