Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adameeeek

W jaki sposób zachowywać się przy dziewczynie na weselu?

Polecane posty

Gość adameeeek

Zaprosiłem dziewczynę jako osobę towarzyszącą na wesele mojej kuzynki. Jak się zachować? Czy coś dać, gdy już pojadę po nią samochodem pod jej dom? W jaki sposób zachowywać się już na samym weselu?

Gość 09876
nie a dlaczego miałbyś jej coś dać bo nie rozumiem. Ale jak ją zaprosiłeś to chyba oczywiste że ty dajesz prezent lub zawartość koperty.

Gość adameeeek
a jak bedzie leciała wolna muzyka to mam ją za ręce chwycic czy za biodra ? wiecie to nie moja dziewczyna/partnerka tylko towarzysząca !!

Nie panikuj...proste pytanie- chcesz ją wyhaczyc na stałę, czy tylko ten wieczór i dalej to jestescie tylko znajomymi? podoba ci sie? robisz do niej podchody?

normalnie sie zachowuj,tylko się nie popisuj...mozesz ja trzymac za biodra tylko nie przytulaj jej....

a co do pytania, to moim zdaniem zapunktujesz jak przyjedziesz po nią i dasz róże, bukiet stokrotek etc no i prezent na slub jest tylko twoja sprawa...reszte niestety musisz wyczuwac na bieżaco, patzrec na jej reakcje

Hmmm myślę że to nie ma większego znaczenia... na weselu nikt nie tańczy wolnych piosenek trzymając się za ręce :P Poćwicz ten taniec co jedną ręką obejmujesz ją a drugą trzymasz na lekką odległość od bioder na wysokości pomiędzy biodrami a piersiami... liczysz 2 na jedną nogę i 1 krok na drugą albo po prostu 1 na 1 ;-) Uniwersalny taniec... Jak się zachowywać ? Normalnie - nie upij się i nie upij jej :D Ale nie strońcie od picia oczywiście :D nawet jeśli nie macie tych 18 :D

Sputnik, w pełni Cie popieram-szacun ;) grunt, to zebys był naturalny ;) kazdy fałsz jest do wyczucia i nie paniku

Gość sprzedam 7654321
idź za sale każda jak się upije liczy na baraszki:)

Dobra ;D Ja pomogłem niech ktoś pomoże mi Załóżcie mi temat "Jest tu ktoś z Bieszczad lub Lwowa?" a w treści: Siema - mam takie pytanko jak w temacie... Ciekaw jestem czy w ogóle ktoś z tych rejonów siedzi na kafe... I podpiszcie P.s. Sputnik91 Bo jestem na necie sieciowym i mi pisze że 10 tematów już stworzyłem, a nie stworzyłem ani jednego i stworzyć nie mogę ;/

zawsze mozna dac kwiatka jak po nia przyjedziesz :)

a sam zainteresowany gdzies zaginąl...to chyba juz naszej pomocy nie potrzebuje..plakac nie bede

Gość madziamadziamadzia
Na pewno będzie jej miło jak się nią będziesz "opiekował", dbał, żeby jej niczego nie brakowało (do picia, do jedzenia), pamiętaj, najpierw jej dolewasz doku, ładujesz sałatkę, a potem dopiero sobie... no i takie rzeczy jak przy przysuwanie/odsuwanie krzesła... za rękę/pod rękę idziecie na parkiet... takie drobne gentlemeńskie gesty, które są dla kobitek bardzo ważne.. no i najważniejsze.. bawcie się dobrze! :)