Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piękna, ale nieszczęśliwa

rzuciłam się pod samochód i przeżyłam:(

Polecane posty

Jak to możliwe przecież koleś jechał tak szybko, a ja mam zaledwie kilka otarć i siniaków...

Gość mazolo
to wleż pod Tira idiotko

Gość bbbkkvkkvkk
dlaczego jestes nieszczesliwa?

Gość nie myśl o kierowcy
on o Twoim stanie jakoś nie myśli to wina społeczeństwa, że ludzie mają depresję, a kierowca to jego część :p

kierowca uciekł. jestem nieszczęśliwa, bo nie mam pracy, mieszkania, bije mnie chłopak u którego w związku z tym jestem zmuszona mieszkać, bo moja matka wymeldowała mnie z domu i zameldowała w nim swojego przydupasa(ojca mojego faceta, żeby było śmieszniej). Ogólnie nikt nie wierzy mi, że mój mnie bije, mimo iż noszę siniaki widoczne z daleka. jego ojciec obstaje za nim, a co za tym idzie moja matka też. Z kolei mój ojciec ma ogromne mieszkanie i nie chce mnie przyjąc bo znalazł sobie grubą pipę-żonę i ma z nią niedorobionego bachora. a jego matka tj.moja babcia ciągle mnie ocenia i krytykuje, że mieszkam ze swoim chłopakiem, a gdy jej mówię o sytuacji z matką, mówi, bym mimo, braku zameldowania wbiła się do niej na siłe. Dlaczego otacza mnie banda kretynów?! Przecież to moja najbliższa rodzina, powinno ich to martwić...chyba...

Gość A,N.ALI i ZAtOr,. .
a co z autem ? kurwa nic mu nie jest?

Jesteś straszną egoistką. Pomijając już kwestie, że zostawisz kogoś, na komu na Tobie zależy (na pewno ktoś taki się znajdzie) to jak możesz obarczać jakiegoś obcego, Bogu winnego człowieka takim doświadczeniem? Zdajesz sobie sprawę, że mogłaś mu zniszczyć życie? :O

Gość patrycjuszka12345657890
kur.wa zglos to na policje, nie wiem znajdz prace i ucieknij. Wez sie w garsc bo niestety ale nikt za ciebie tego nie zrobi:-/ ja osobiscie wyjechalabym z calego tego pier.dolnika w chuj daleko, nawet na jakas wypizdówe, byle z dala od takich ludzi. Powodzenia zycze

Gość to rzuć sie pod pociąg
🖐️

Gość patrycjuszka12345657890
Szopenowa nie mow tu o egoizmie, egoistka moglabys nazwac np siebie jakbys tak zrobila, nie wiesz co to depresja...... :-/ to nie jest wcale takie proste. Oczywiscie nie popieram i nie uznaje za dobre tego co zrobila autorka, ale widzisz, zeby kogos takiego zrozumiec trzeba chyba naprawde znalesc sie w takiej badz podobnej sytuacji..... 🖐️

Gość ,.,.,
jakbym jechala tym autem to zatrzymalabym sie i jeszcze dala Ci po pysku za takie pomysly 🖐️ Depresja swoja droga, ale nie moglas poprostu nazrec sie prochow? Najlepiej to rusz wreszcie dupe i zrob cos ze swoim zyciem 🖐️

Gość kartezjusz spod gór
jak czytam te wypowiedzi to śmie twierdzić ze nieodpowiednim osobom układa się w życiu(post wyżej przykład) powinno być na odwrót w 100 procentach.

przecież mówię, że kierowca uciekł z miejsca zdarzenia!!! wcześniej jednak zawlókł mnie na pobocze, żebym nie tarasowała mu drogi, odchodząc powiedział: sorry mała, ale nie pomogę ci, spieszę się. a co do mojego życia to próbowałam już wszystkiego, ale zawsze coś stawało na drodze. Umówmy się-z pustego i Salomon nie naleje. I bardzo proszę-bez takich komentarzy:rusz d... i zrób coś ze swoim życiem... -ty głupia dziwko, która to napisałaś-to przez takie osoby jak ty mam zmarnowane życie!!! Ty miałaś kochających rodziców, normalny dom, mogłaś skończyć szkołę, a na osiemnastkę rodzice kupili ci prawko, żebyś teraz mogła rozwalać się drogim autem, które kupił ci twój kochający mąż(frajer, bo dajesz dupy jego kolegom). Ja wywodzę się z patologii mój ojciec zostawił moją matkę bez środków do życia i musiała wracać do rodzinnego domu, gdzie nie było nawet kibla, za to było pełno alkoholików.

Gość powiem ci
chuj w dupę twojej rodzinie i temu kierowcy oby miał samochód do kasacji;)

Gość szubienica
hahaha zdałaś egzamin - witaj na kafe 🌻

Gość 38 karola 45
Mnie bił mąz. Mam 2 dzieci. Odeszłam od niego. Ale to nie ważne. Powinnaś iść na obdukcje. Zaraz jak cie pobije. Potem zgłoś sie do MOPS-U. Oni ci pomogą. Jakbym wcześniej wiedziała to bym tak zrobiła. Samobujstwa itp to tylko głupota. Musisz wziąść się za siebie. I nie mów nie mam pracy itd bo to sie da załatwić. Ja właśnie załatwiam wyjazd do Wawy. Gosposia z zamieszkaniem i wyżywieniem. Mam tam mame wiec pomoże mi przy dzieciach ale gdyby ich nie było to bym już była daleko stąd. Obejżyj ogłoszenia. Spakuj sie i wyjedź. To naprawde nic trudnego dla samotnej:) Pozdrawiam.