Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten ostatni niedziel

Przegrałem życie...

Polecane posty

Gość ile jeszce zalozysz tematow
ze przegrales zycie matole🖐️

kurfa człowieku ogarnij gacie,ja się zgodziłan na Twoją propozycję ,ze zrobię to z Tobą w 2031 a Ty mnie olałeś to teraz sobie przegrywaj życie sam,cya 🖐️

to popylaj do lekarza! :O co my Cię mamy telepatycznie wyleczyć czy kurfa co bo nie kumam . :classic_cool:

Ale będę musiał mu dupę pokazać... wstydzę się iść do lekarza, a za kilka dni przestanie boleć na dwa trzy tygodnie, bo tak mam że mnie poboli, poboli parę dni i przestaje na jakiś czas. Nie telepatycznie, ale może są jakieś domowe sposoby na hemoroidy? Moglibyście mi coś doradzić. Przecież ludzie od zawsze to mięli i jak nie było lekarzy to musieli sobie jakoś radzić.

możesz sobie zrobić nasiadówkę z naparu z szałwi/i - (nie wiem jak to sie pisze :D )

No a do tego długotrwałe zaparcia... też takowe mam, bo z rana nie mogę się wypróżnić i jak rano wstaję to potem mam zatwardzenie przez dwa dni nawet i tak co tydzień. :O

całymi dniami siedzisz przed kompem to teraz nie ma co biadolić :O teraz to juz na 101% przegrałeś życie

to kup sobie w aptece coś na zaparcia.Tam nie musisz doopy pokazywać :classic_cool:

Gość fvdsf
to kup sobie czopki w aptece albo jakiś krem...

Gość fvdsf
moja mama długo to ma i nic poważnego jej nie jest, kupuje mnóstwo takich leków w aptece bez recepty

haha już kiedyś wkładałam :D człowiek tu do Ciebie z sercem a Ty co .. :(

No to chyba najwyzszy czas podniesc ten hemoroidowy tylek? :D Nie uprawiasz zadnego sportu? Jak tak mozna...