Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nieduża1234

bardzo niski wzrost

Polecane posty

mam 15 lat 152cm wzrostu i 47 kg wagi. wszyscy wyśmiewają mnie z powodu niskiego wzrostu, traktują jak dziecko z podstawówki, a ja sama się źle z tym czuję, co zrobić aby urosnąć?

Gość dorota99999999
Trochę jeszcze podrośniesz,ale wysoka to już niestety nie będziesz.Taka prawda.

Gość asfasffwgwgbwrb
ja mam 154 i nie narzekam na brak powodzenia;p głowa do góry to nie jest żaden problem:)

Gość Miminka911
a ja mam 157, zawsze bylam niska. Kiedys mialam z tego powodu kompleksy, ale przeszlo mi z wiekiem

Gość Dzołana1818
niski wzrost moze byc atutem. zamiast martwic sie ze jestes niska zrob z tego zalete, cos orginalnego. znam duzo niskich osob ktore są naprawdefajne. Nie wielkosc i wyglad sie liczy

Gość Moniska 20
Mialam w liceum laske ktora miala okolo 150. I wyobraz sobie ze ona wlasnie byla najladniejsza dziewczyna w liceum. Wykorzystala swoj niski wzrost aby byc bardziej slodka i kobieca. Ja sama mam 158 i dobrze sie z tym czuje :) Moge nosic szpilki 12centymetrowe bez problemu:D Latiwej mi kupic ubrania i facetow przyciaga moja filigranowa figura:P A to uczucie jak obejmuje mnie facet a ja sie chowam w jego ramionach . Kosmos ^^ Niski wzrost to ATUT!! Nie rozumie czemu traktujesz to jako wade. Pomysl sobie, jak bedziesz mogla wykorzystywac faceta zeby opdawal Ci talerze z najwyzszych polek itp...

tylko, że ja nie jestem taka ładna a chłopaki tylko głupio mówią że jestem kurdupelek albo dawają głupie docinki ze np. skurczyłam sie w praniu

a ubrania to tez jest dla mnie mega trudna sprawa, wszystkie spodnie musze skracaćalbo cos zrobić a krótkie spodenki są dla mnie więcej niż krótkie

w wieku 15 lat mialam 150 a teraz 22 lat 170 a jest jedna swieta zasada nawet jak nie urosniesz PIERDOL WSZYSTKICH bo się nudzą to się czepiają

Gość kirek112
to dobrze ze jestes niska padaj na kolana i bierz doryja kutasa głupia wywłoko :)

Gość niduża1234
proszę o poważne odpowiedzi