Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość innneekkaa

zrezygnować z tej pracy???

Polecane posty

Gość innneekkaa

jestem nauczycielką, zarabiam 2 tys. miesięcznie przez ostatnie lata było ok, ale wypaliłam się, zaczęłam nienawidzić tej pracy ze względu na hałas i dzieci problemowe tzn agresywne, chamskie, wpadające w histerię itp..../krzywdy im nie robię tzn próbuję na spokojnie tłumaczyć, rozwiązywać konflikty/ ale to mnie wszystko dużo kosztuje,za duży stres :( nadal lubię dzieci ale nie w grupie ..... odeszłabym już teraz ale nie będę ukrywać mam małe dzieci i taka praca jest wygodna jeśli chodzi o dni wolne i godziny pracy....póki co wymysliłam, że może wytrzymam jeszcze z dwa lata i dopiero wtedy odejdę...chyba, ze nie wytrzymam :( czy odeszlibyście już teraz czy dać na przetrzymanie?

Gość innneekkaa
uupp

Jakie dzieciaki uczysz ? Jaka szkoła, klasa, gimnazjum ? Musisz znaleść sposób na nich. U mnie nauczycielka która, na początku była lekceważona ze względu na młody wiek. Zaczeła sobie radzić, opowiadała klasie ciekawoski róznego typu, chłopaki to kupili. Klasę miałem wredną, uwierz na słowo :D

Gość iinneelkkka
to podstawówka, dużo dzieci z rodzin patologicznych, rozbitych....ja lubię te dzieci ale mam dosyć bycia policjantem, meczy mnie to :(, pracuje przeszło 10 lat, mam swoje dzieci, czyli 24h na dobę dzieci....marzy mi się spokojna praca....z natury tez jestem spokojna, introwertyk a zyję w totalnym pospiechu i chaosie....kiedyś z ochotą szłam do pracy /to samo miejsce od lat/ a teraz az telepie mnie.....

Gość iinneelkkka
zrezygnuje na 100% zastanawiam się tylko czy teraz czy jak sobie załozyłam za 2,3 lata......

podstawowka i takie problemy :O co to sie porobiło. Gdyby to było gimnzajum... 2, 3 lata to dużo, długo. Za dużo stresu. Może zmień szkołe, klase. Wiem że to nie łatwo zrobić. Ale to siada ci na psychikę.

Gość zzyyyrrrraa
szkoła integracyjna w W-wie

Gość uhuyg
znajdz prace w lo, chyba, ze nie masz wystarczajacej wiedzy, aby uczyc licealistow