Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marcin120

jestem kretynem jakich malo;/ja ja kocham :(

Polecane posty

Chodzi o to ,ze zachowalem sie jak debil i nie wiem jak to naprawic. Przedwczoraj moja narzeczona powiedziala mi ,ze jest w ciazy .Ja bylem w szoku i w nerwach wykrzyczalem:Ty kurwo ,z kim sie puscilas?!A wszystko sie zgadza ,to moje dziecko . Ona sie poplakala i powiedziala,ze oczekiwala innej reakcji i ze zranilem ja bardzo .Ja probowalem dzwonic ale nie odbiera, dowiedzialem sie ze mieszka u kolezanki . Zadzwonilem do niej ,a ta powiedziala ze Maja jest w ciezkim dolku i ciagle placze i ze mam cos z tym zrobic .Co teraz ?Jak mam to naprawic,zalezy mi na niej,powiedzialem to bo bylem oszolomiony,wiem zadne wyltumaczenie ,nie chce sie usprawiedliwiwac ,ale kocham ja i nasze dziecko i chce dla nih jak najlepiej. Boje sie ,bo ona nie powinna teraz sie tak denerwowac ,co zrobic by mi wybaczyla?

Może napisz list? Wyjaśnij w nim swoje pobudki, przeproś. Albo zrób coś czego ona się totalnie nie spodziewa - powrzeszcz pod oknem, wykup pół asortymentu kwiaciarni... Udowodnij, że Ci zależy. Trzymam kciuki ze wszystkich sił.

Gość teleremorele
naucz sie debilu nad soba panowac :o

Gość nie jestes kretynem
jestes chamem.

Ja bym wybaczyła. Serio :) Wybaczy. Jak jej dołek przejdzie. Ale MUSISZ udowodnić, że Ci zależy i że to się nie powtórzy nigdy. I tak jak napisał poprzednik - poćwicz panowanie nad sobą w kryzysowych sytuacjach.

Gość o matko jakie wy
glupie jestescie . :O to az wstyd . Na 100000km czuc ze to prowo i to slabe a wy mu odp. Zenada.

Próbuj. Nie ma człowieka bez wad, ale następnym razem panuj nad sobą.

Gość jak bys mnie
nazwal kurwa i powiedzial, ze sie puscilam, to juz bys mnie na oczy nie zobaczyl ! wideac, ze masz cos nie tak z garem+tak sie odezwac do swojej kobiety...

Gość bkand
Ja bym nie wybaczyła. To jakie ty masz do niej zaufanie gdzie szacunek do niej żeby tak powiedzieć że ci to wogóle przez gardło przeszło. Dla dziecka pewnie ci wybaczy ale przyjdzie czas że, i tak cie zostawi bo bądź co bądź kobiety pamiętliwe są i przy kłótni będzie ci to wypominać za każdym razem. Szczerze to ja na jej miejscu porządnie bym ci w pysk zdzieliła żebyś poczuł taki sam ból jak ona przy tym jak jej te słowa mówiłeś.