Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jaworowa baba

Linea40+ bo nie mam już siły ,rece opadają

Polecane posty

Gość Jaworowa baba

Rzuciłam palenie no i już nie młódka jestem :O a figura mi sie ostatnio zrobiła :O płakać sie chce Kupiłam te tabletki Linea40+ ,oprócz tego od tygodnia nie jem białego pieczywa ,staram sie kolacji nie jeść -nie wychodzi...

Gość dcjiojo
zadna linea-srea ci nie pomoze, nie schudniesz dzieku temu ani grama. Wsiadaj na rower i jezdzij pare razy w tygodniu po godzinie. Jak nie bedziesz sie obzeralam to gwarantuje, ze szybko zwalisz nadwyzke kg

Gość Jaworowa baba
łatwo powiedzieć ...mam stacjonarny i dużo spaceruje ale zwyczajnie mam większy apetyt i o chyba wiek ...kurde nic tylko palnąć sobie w łeb

Gość kurcze moze też sobie kupie
a drogie to jest?

Gość o jarowej
nie panikuj kobieto, Ja mam 37 lat niedawno rzucuiłam palenie po 20 latach, fakt ze w tym samym dniu przeszłam na dietę i mimo tego, mało ze nie chudłam to jeszcze przyplątały mi sie dodatkowo 3 kg Ale postanowiłam że ten smierdziel nie bedzie mnie gnębił jeszcze po tym jak go rzuciłam i na pewno nie zrobi ze mnie grubasa Wziełam się za codzienne cwiczenia, i w konsekwencji waże 5 kilo mniej niż przed rzucaniem Nie kupuj tego badziewia bo szkoda na to kasy, kedyś testowałam ich setki (m.in. linee) i to wszystko jest do dupy... Jesli cwiczysz efekt jest identyczny czy to bierzesz czy nie...

Gość kurcze moze też sobie kupie
taa a ja mam 44 :O mogę godzinami pracowac na podwórku:koszenie grabienie,podlewanie aż kręgosłup boli a waga ...nic! Palenie rzuciłam po 20 latach tez -już 2 lata nie pale i przytyłam 11 kilo

Gość wiecznie odchudzajaca sie
witam dziewczyny tez sie zastanawiałam nad ta linea mam37 lat iduzo zaduzo kilo diety próbowalam dukana 1000kcl na proteinach w 3 miesiace schudłam jakies 5 kilo nie jadłam pieczywa wedlin głównie kurczaka piersi nabiał i mnustwo warzyw ale po 3 miesiaca wysadłąm i w miesiac przytyłam to co zgubiłam tak ciężko walcząc mam dola bo spodnie znowu sie niedopinaja a prace mam taką ze o regularnym posłku nawet nie moę mażyc i to 24 godz na dobe do tego biore letrox 75 na tarczyce z nadwaga walcze juz chyba 13 lat raz chudne potem dwa razy tyle tyje a im jestem starsza tym tylko tyje mąż muwi ze nie jestem gruba 44 rozmiar przy 173 ale chcialabym ciut skromniej wyglądac bo sama ie z tym zleczuje nie wiem może lineami pomoże albo cos innego

Gość 50siątka
Witam.Najważniejsza jest dieta.Rano można dużo,po południu od obiadu starajcie się nie jeść,no i nordic jako wspomagacz,bo od samego chodzenia i ćwiczeń raczej nie schudniecie.

Gość 51
Kurrczaki, mam lekka nadwagę i jak sie ludziom przyznaję to dostają chichotek, że az im sie brzuchy trzesą, i pytają w którym miejscu ta nadwaga. Nie widać tego po mnie! Jak tu znaleźć motywację do odchudzania?

Gość maturks4
Używam Linei. Bez drakońskiej diety się nie chudnie. Ale pomaga na uczucie przejedzenia - mam wrażenie, że trawienie przyspiesza i wypróżnienia są regularne

Gość czterdziesci pare
jak czytam te brednie to cisnienie mi skacze co za glupoty piszecie nie zastanawiajac sie jedzac malo i czwiczac napewno sie schudnie a pani ktora jest wysoka 173 i ma rozmiar 44 ciekawe co by powiedziala jak by miala 153 a rozmiar 52 jest tyle ludzi z gorszymi problemami a wy patrzycie tylko na wlasny czubek nosa zastanowcie sie troszke

Gość gość
Witam. Ja tez stosuje już 3 opakowanie Linea 40+, ale efektów nie widzę.Lubie słodycze ,ale tez je ograniczyłam i w sumie to nie prowadzę siedzącego trybu życia. Narazie nie pomaga. Jeszcze popróbuje i zobaczymy. W tej chwili nie polecam.

Gość Lipa i juz
Powinno się nazywać Lipa + ile nie ważne 30 czy 40 po prostu lipa, wyciąganie pieniędzy z kieszeni kobiet które chcą się oszukiwać że coś robią w tym kierunku żeby lepiej wyglądać. Dieta i ruch, ćwiczenia, siłownia dadzą spadek wagi.