Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onanapalona000

Ona

Polecane posty

Gość Onanapalona000

Poznam kobietę bi, która spełni moje fantazje

Gość dyskretny wojtek
Ona, a interesuje Ciebie kobieta bi, która może spełnic Twoje fantazje z płatnego ogłoszenia?

Gość Onanapalona000
Czytałam Twój post na forum i gdyby nie to, że jesteście z Warszawy już bym się z wami umówiła:-)

Gość dyskretny wojtek
Wieeelka szkoda, bardzo mnie to pociąga. Przyznam, że raz już spotkałem się z tą laską zapewniam że laseczka słodka i bardzo atrakcyjna. Sama wspomniała że bardzo lubi kobiety lubi się z nimi pieści i lizac. Miała już okazje spotykac się z atrakcyjnymi parami. Powiedz Ona skąd jesteś? O czym marzysz, fantazjujesz?

Gość Onanapalona000
Jestem ze Szczecina. Uprawiałam seks z dwoma kobietami, ale nie zdarzyło mi się jeszcze z udziałem mężczyzny... A brzmi to bardzo obiecująco...

Gość dyskretny wojtek
To rzeczywiście nierealnie daleko. Ona ma w pokoju wielką szafę z lustrem przy samym wielkim łóżku. Co za widoki w lustrze, ach te pieszczące się ciała, szkoda że nie jest to realne, mniaaaam...

Gość Onanapalona000
Na pewno byłoby ekscytująco...

Gość dyskretny wojtek
Seks z nieznajomą może byc naprawdę podniecający, ja marzę o nieznajomej, która jest spragniona pieszczot oralnych, to jest bardzo podniecające. Jak widzę na ulicy fajne dziewczyny, to czasami mocno fantazjuję o takiej nieznajomej, z którą spełniałbym swoje fantazje. W jaki sposób dac sygnał, że mam ochotę na jej wilgotną muszelkę? Może masz jakiś pomysł...?