Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CarrieBradshaw.

Jak Wam minął dzień?

Polecane posty

W banku. Jako stazystka narazie, ale umowa, pensja, wszystko git. Boję się, zwłaszcza, że kierownik banku jest tak megaprzystojny, że mnie strasznie oniesmiela

Gość skwarkA
było całkiem nieźle dopóki facet nie wrócił z pracy

tak sobie w robocie trochę roboty po robocie samochód mi sie zepsuł do mechanika, autobusem do domu, w perspektywie spory wydatek prawie dziesiąta, trzeba kanapki robić i do wyra, bo jutro nowy dzień... dobrze, że juz po połowie tygodnia ;)

same dobre info . we wtorek bedzie rozmowa kwalifikacyjna. ciesze sie i boje jednoczesnie. a tak poza tym bez rewelacj... dom, sprzatanie, gotowanie i kafe :D

Gość spoko loko
Nedznie. Nic kreatywnego nie stworzyłam, niczego wybitnego nie osiagnełam. Te upały tak mnie wykańczają, że nawet po godzinnym załatwianiu spraw na mieście jestem padnieta i senna.

Gość skwarkA
to chyba leży w ich naturze :) no tak mnie z drażnić żebym wódkę musiała otwierać, ech...

Gość skwarkA
mnie od poniedziałku to czeka, na razie laba :P

Gość niuł
dzien minal mi stosunkowo dobrze zwazajac na to, ze rzucil mnie facet 3 dni temu. dzisiaj na pocieszenie kupilam sobie prezent (na dzien dziecka) o jakim dlugo marzylam. :classic_cool:

Gość skwarkA
w końcu ktoś tu mówi poważnie i do rzeczy :D a ostatnio się śmiałam że starą panną zostanę i coraz bardziej wydaje mi się że tak właśnie będzie, szkoda nerwów...

niezle.. praca szybko minela, obiadek byl gotowy od wczoraj, po pracy balam sie przez burze wlaczyc laptopa wiec czytalam ksiazke i zasnelam. obudzil mnie maz jak wrocil do domu i ogladalismy sobie film :) tera zide szykowac wiosenne kanapki :) milej nocki

Kurwa kocham swój dom rodzinny....a oni się dziwią, że wolę wydać na stancję i wyjść na zero niż tu tkwić. Kończę to jebane szkolenie i wybywam stąd, bo jeszcze z miesiąc a skończy się matkobójstwem. I rycze jak głupia, no jest ekstra A jutro od 9 do 18 spędzę ze skretyniałym chujem, jak co dzień praktycznie

Gość Szerokadupa
Poprzednie dni były beznadziejne ale ten dzisiejszy będzie wspaniały.Już przygotowałem sznur.....

Gość hcwd
"A jutro od 9 do 18 spędzę ze skretyniałym ch*jem, jak co dzień praktycznie" i po co sie tak meczyc, zrezynuj z tej pracy/szkoly/czegokolwiek co robisz od 9 do 18 :D

Gość skwarkA
kultura, to żeś teraz pojechała... nie chce być wścibska ale z jakim chujem i co z Twoją matką nie tak jest? oczywiście nie zmuszam do odpowiedzi...

Gość skwarkA
ach no tak, praca... nie załapałam

Mi minął wspaniale, dziękuję - dostałem od mamy i taty princesse kokosową maxi i kinder czekoladę :classic_cool: