Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutny898

nikt...

Polecane posty

Gość smutny898

Rodzice mnie nie kochają, ja to wiem mam brata który dostaje wszystko co chce np. dziś zepsuły mi się 6-cio miesięczne buty (nienadające się do noszenia) i rodzice mi nie chcę kupić nowych bo uważają że te są dobra. A jak ostatnio mój brat zepsuł swoje buty to od razu dostał 2 pary nowych. CO robić.? p.S to jest tylko jeden z tysięcy przykładów, mam 16 lat i dodam że rodzice mnie biją jak sobie niby "zasłużę" a mojego brata ani razu nie uderzyli. Kiedy miałem 10 lat to dostałem w twarz za przypadkowe zrzucenie okularów (nie było celowe)! A okulary są całe do dziś mimo że mój brat parę raz już je rzucił i kopnął i nic nie dostał. pomóżcie

Rodzice do utylizacji. Współczuję ci bardzo, bo to strasznie przykre:(

Gość Genonefa Rozenberg
czy pochodzisz z chin?:classic_cool:

Gość smutny898
niee mój brat jest zdrowy, i nie był adoptowany ja też nie (niestety:( )

Gość P a n n a Y.
Kochaja Cie, ale na swoj sposob, chociaz pewnie wydaje Ci sie, ze jest inaczej. Jestem troszke starsza od Ciebie, i z perspektywy czasu moge Ci powiedziec tylko tyle, abys uzbroil sie w cierpliwosc. Przeczekaj, juz niebawem sie usamodzielnisz i pojdziesz na swoje. Mialam identycznie z moja starsza siostra, ale coz, teraz nie mieszkamy razem - i jest ok. Pozdrawiam Cie

Gość hcwd
musisz wytrzymac do czasu liceum czy tam studiow, wtedy wybierz sie do internatu/akademika i bedziesz mial z glowy toksycznych rodzicow.

Gość hcwd
jak ja bylam w podstawowce, to wiekszosc rodzicow napyerdalala swoje dzieci... i wszyscy uwazaja, ze je kochaja. i zadni nie widza ze to chore... :o