Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kochamstópki

pieszczoty stóp

Polecane posty

witam pytanie do Kobiet czy skusiły byście się na pieszczoty waszych pięknych stópek czy raczej nie? jak oceniacie swoje stópki na atrakcyjne czy? jeśli któraś by chciała spróbować takich fantazji z okolic Katowic to zapraszam do kontaktu hasla3@wp.pl

Gość vera z kanapką
mógłby mi ktoś wylizać brud spod paznokci i między paluszkami :classic_cool:

ja pytałem co one myslą o pieszcztach stópek a nie lizaniu komuś nie umytych girów. widzę że są osoby które piszą byle co tylko nic na temat. pytam jak oceniają swoje stópki czy są dla nich ładne i atrakcyjne i czy chciały by coś takiego spróbować po eksperymentować napewno ktoś sie by znalazł....

a zataczałbym językiem koleczka wokół kostek, potem całowałbym podbicia, paluszki...ssałbym paluszki pojedynczo, po kolei potem wszystkie naraz...w końcu wsunalbym języczek w miejsce pomiędzy paluszkami a reszta stópki i dokładnie tam penetrował...a potem całowałbym i lizał podeszwy....

Gość podpowiem ci zią
wikszasc babsztyli na kafe to grube lochy z wielkimi jak bochny chleba stopami :classic_cool:🖐️ nie ma sensu z nimi rozmawiac, bo jak cos jest bee to nawet szkoda na cos takiego czasu

masaż stópek jest tak relaksujący że każda kobieta to po lubi delikatny dotyk sprawia że masz nadzieje że to się nie skończy. która z pań miała choć raz masaż stópek mmm. myślę że na pewno małe grono. łaskotki może i też są ale to jest bardzo miły dotyk a muśnięcie językiem to już inna bajka :)