Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytoniaonja

pytanie o zachowanie mojej dziewczyny

Polecane posty

Gość pytoniaonja

jestesmy razem 3lata, szczesliwi itd. Jestem jej pierwszym, seks jest satysfakcjonujacy dla obojga. Moja dziewczyna nie ma jakichs ogromnych potrzeb, ot uprawiamy seks regularnie gdy jest mozliwosc. Jest jedna kwestia ktora mnie w niej denerwuje otoz nie lubi ona szczegolnie gdy dotykam jej trzymam itd za brzuch biodra talie przede wszystkim w miejscach publicznych. Podczas seksu wszystko jest super chociaz fakt ze na codzien ot tak nie przepada ona za tym co mi wydaje sie fajne i normalne troche mnie denerwuje. Co sadzicie?

Gość fghhgffgg
moze jest niesmiala albo wstydliwa. ja mialam taka sama sytuacje, ale bylam z chlopakiem dopiero miesiac. nie chcialam, zeby mi okazywal uczucia, bo nie chcialam pokazac publicznie, ze z nim jestem

Gość jejku ale domyslny jestes
na pewno uwaza, ze jest za gruba i nie chce zebys ja tam dotykal

Gość w miejscach publicznych?
a może ona jest po prostu kulturalna i uważa że pewne części ciała mogą być dortkane nie w miejscu publicznym jakoś sobie nie mogę wyobazić żeby ktoś mnie publicznie macał po brzuch, biodrach... co innego objąć kogoś ramieniem a co innego publicznie macać.. wiem..wiem teraz taka kultura że wszystko wszedzie można - głębokie pocałunki i macanki na ławce w parku, w pubie, hipermarkecie ale to wsztstko kwestia dobrego smaku - dla innych ludzi taki widok może być krępujący i nie smaczny może twojej dziewczynie nie pasuje to że ludzie patrząc jak ją po brzuchu publicznie macasz zastanawiali się czy ci ręka nie śliźnie się niżej druga rzecz taka - może ona jest też wrażliwa na twoj dotyk i nie ma ochoty stoić publicznie kocich min normalnie palant jesteś żeby mieć takie problemy... wszystko niby ok ale publicznie cie drażni. szukaj dalej dziury w całym.