Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdolowany na maksa

jak nazwac dziewczyne

Polecane posty

Gość zdolowany na maksa

ktora umawia sie z chlopakiem - nie na pelna randke w tego slowa znaczeniu, ale tez nie po kolezensku - i na spotkanie przychodzi z bylym facetem, do ktorego sie migdali a tego chlopaka traktuje jak powietrze niemal :O o co tej kurrwie chodzilo?

Gość kirek12345
dymac sie chce na 2 baty :)

Gość zdolowany na maksa
no nie jestem dla niej tylko kolega, bo wczesniej widzielismy sie na koncercie i skonczylo sie na macaniu, calowaniu szyi itp, wiec na 100% nie traktuje mnie jak kumpla :O wywalilem juz jej numer i nie mam zamiaru sie odezwac, ale najchetniej bym sie jakos zemscil, moze zrobic to co ona tylko w druga strone? mam mozliwosc zrobienia ogniska dla wielu osob, moze by jej zaproponowac nocleg, a jednoczesnie przenocowac inna kolezanke, ktora spala by ze mna w pokoju, a tamta dac do innego :classic_cool:

Gość brakujące słowa
zdolowany na maksa, co to znaczy umówić się na niepełną randkę? Czy w luźnej rozmowie padło np "będę tam" "ja też" "to się spotkamy"? Dlaczego z faktu, że ktoś przypadkowo spotkany na jakimś koncercie, pozwolił się obmacywać i całować po szyi, wyciągasz wniosek, że potraktował cię jak swojego właściciela? Teraz już wiesz jak zachowuje się ta dziewczyna. Lubi być obmacywana i całowana po szyi. Być może tylko przez kumpli. Zastanawiasz się nad zemstą. Proponuję pociachanie brzytwą. Poczuje. Jeżeli zrealizujesz swój prezentowany scenariusz to możesz ją tylko rozśmieszyć. Masz dwie możliwości. Pierwsza to taka, że jak lubisz ją obmacywać i całować po szyi to szukaj w dalszym ciągu takich okazji. Jeżeli chcesz mieć fajną dziewczynę, to szukaj gdzie indziej.

Gość brakujące słowa
Jest wiele takich dziewczyn, które maja facetów do rżnięcia i jednocześnie kumpli do obmacywania i całowania po szyi. Facet do rżnięcia jest jeden. Kumpli wielu; nie ten to inny. Nie zmieni tego żadna twoja pseudozemsta.