Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość re volta

Czy za 300 zł można kupić dobry telefon? Jaki?

Polecane posty

Gość re volta

Może ktoś się zna na telefonach, czy do 300 zł da się kupić dobry telefon, nowy lub używany? Nie musi mieć bajerów- rozmowy, smsy i mmsy więc aparat jak najbardziej pożądany ale to chyba już wszędzie jest. Jeśli nie za 300 to za ile? Czy opłaca się kupować używane na allegro czy nie wiadomo na co się trafi? albo w punktach gsm? Nie musi być dotykowy ale patrzę na ceny i w sumie jest sporo tanich. Czy coś z nimi nie tak?:>

Ja kupiłam Nokię C1-01, dziś, na Allegro za 170 zł. Wygląda ładnie, aparat ma słaby (0,3 mpx) ale więcej nie potrzebuję :P wcześniej chciałam E52 ale ok. 400 zł na Allegro.

Gość amaama
zepsuty

Gość re volta
Dzięki. Ja mam od 3 lat najzwyklejszą Nokię, kupiłam za 150 nową na allegro i właśnie zaczęła mieć problemy z czytaniem karty sim, zreszta i tak chcę zmienić. Czy nowe dotykowe za 300 zł będą dużo gorsze od zwykłych w tej samej cenie? Te mi się podobają np: http://allegro.pl/nowy-lg-gt350-czarny-szybka-wys-spr-komentarze-i1631955917.html http://allegro.pl/samsung-s5230g-avila-gps-bez-locka-24-m-gw-poznan-i1631982962.html (ten samsung jest bardzo popularny i tani, ma jakiś defekt?:>) http://allegro.pl/najladniejsze-nokia-6300-gratisy-i1630189564.html

Gość re volta
7500 nieeee, zbyt ekstrawagancki:) nigdy nie używałam dotykowego ale też mi się wydaje że niewygodny. Tylko ten LG np ma klawiaturę.

Gość do re volty
ta Nokia robi bardzo dobre zdjęcia i filmiki :)

rozsuwane szybko sie psują( taśma) no nie wiem, bierz który Ci się podoba:) ale ja ze swojego jestem naprawdę zadowolona, nie jest wcale taki elegancki, nie jest też delikatny ... naprawdę:)

Gość re volta
people dzięki ale zupełnie nie w moim stylu... wolę klasyczne. chyba padnie na Nokie 6303i ale jeszcze popatrzę.

Gość re volta
jak nie urok to sr****ka... kolor mi sie nie podoba:p

Gość oliwiaqx
ja sprzedaje Samsung Galaxy Trend Plus za 300zł ani jednej ryski :)

Gość gość
Tylko jako dopłata przy abonamencie, ale można mimo wszystko. Polecam porównać oferty poszczególnych operatorów przed kupnem, np. na komórkomacie :)

Gość gośćcebula
cebulphone ostatni kszyk mody w Cebulandi

Gość gość
ja sobie kupiłam lg leon kosztował przeszło 300zł ale coś szwankuje głośność