Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdjakewjkoidje

Czerwone rozstepy! pomocy

Polecane posty

Gość sdjakewjkoidje

moja siostra ma 17 lat i okropne rozstepy na udach ktore zaczynaja sie od kroku do kolana i ida w dol. Ca czerwone i duze i mowi za ja bola! jak sobie z tym poradzic???

Gość tyje czy po prostu
intensywnie rosnie? Jak powstaną juz takie czerwone to niewiele moze pomoc. Prawda jest taka, ze nic. Do lekarza.

Gość sdjakewjkoidje
wlasnie przez zime szybko przytyla i to jej sie pojawilo! do lekarza zapisala sie ale dopiero ta 22 czerwca bo miejsc nie ma. kirek12345 ty jestes popierdolony! wiec wypierdalaj stad!!!!

Gość byłam pod innym nickiem
jest już taka maść herbapolu na rozstępy z wyciągiem cebuli cebula najlepiej działa na rozstępy i blizny jedyny środek który zmiejsza blizny, wszelkei inne kremy, maści, balsamy to sciema tylko cebula naprawdę działa i od lat jest stosowana w maściach na blizny np Cepan, Contractubex ten balsam Herbapolu to emulsja na rozstępy ALCEPAL

Gość sdjakewjkoidje
zna ktos dobre i sprawdzone sposoby?

póki są czerwone można z nimi jeszcze coś zrobić... do sklepu bo jakiś dobry specyfik.. i tyle... jak będą białe będzie lipa , nie ma na co czekać

Gość dan_kaa
Jest jeszcze młoda, jeśli szybko zaopatrzy się w dobry krem albo balsam przeciw rozstępom, to jeszcze może zminimalizować nieestetyczne blizny. Ważne, żeby systematycznie stosowała. Dobrą serią (wiele osób poleca) jest Eveline Slim Extreme, serum przeciw rozstępom nie jest drogie, w okolicach 20zł a skuteczność wysoka, u mnie widocznie zbielały rozstępy na biodrach.