Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prosze o szczere odpowiedzi co

Co sadzicie o mojej wadze- 97 kg, 15 lat i metr sześćdziesiąt trzy ALE

Polecane posty

- grube kosci - waze sie tylko w ubraniu calym - dlugie, ciezkie wlosy :) Co o mnie myslicie??????

UP UP

Gość zatrzask
Rubens byłby zadowolony

Gość asefsf
Musisz być strasznie upasiona. Ja mam 170, 25 lat i ważę 75 kg i uważam się za strasznego grubasa, to co dopiero Ty :/ w Twoim wieku ważyłam 60 kilo, jak można się tak zapuścić w tak młodym wieku dziewczyno! Weź się za siebie!

Jestescie obrzydliwe

Gość tomczyk 43
97 kg czy 79 kg ? Uwazam ze 97 kg waga potęzna czyli wieloryb

Gość dziewczyno ja wazylam
przy wzroscie 168 , 120 kg i wygladalam jak slon ;/ ty wazysz 23 kg mniej ale na pewno tez jestes niezle spasiona ;/ ta tlumacz sobie swoja otylosc grubymi koscmi i ciezkimi wlosami :D

Gość tomczyk 43
lekka nadwaga to jest do 10 kg nie szkodzi na zdroiwie, lae nadwaga olbymia typu 30 kg jest z pewnoscia szkodliwa .

Gość jakis czarny mam
wiesz nie chce cie martwic ale ja mam 160 i waze 58-60 kg i schudnac nie moge chociaz chce ale teraz myskle,ze moze cwicze za duzo i to miesnie tyle juz waza na poczatku waga poleciala a teraz stoi jak zakleta od 3 lat cwicze intensywnie ok 10-14 godzin tygodniowo

Gość asefsf
WIelorybku, prosilas o szczere odpowiedzi. haha Jestes baardzo gruba. Lato sie zbliza a ty bedziesz upoconym, smierdzącym prosiakiem.

Gość fdsfdsfds
a te ciezki włosy to ile ważą 500gram ? Moje wlosy waza około 100 gram .

Gość orkiszowy chlebek
Jeśli należysz do rzędu waleni to twoja waga jest całkiem mała i powinnaś przytyć 🖐️

Gość fdsfdsfds
jak moglas sie doprowadzic do tego stanu ? Pewnie pod twoim ciezarem pękają krzesła i łamią sie ławki

Gość tragedia jak nie wiem
co ty o włosach piszesz, dziewczyno, włosy nie ważą 30 kg, a Ty masz taką nadwagę! To jest już otyłość. Słuchaj, ja mam 171 cm, 24 lata i jeszcze niedawno ważyłam 99 kg - czyli w ogólnym rozliczeniu i tak lepiej od CIebie, bo jesteś sporo niższa.... I teraz wiem że chyba sama się oszukiwałam, tak jak Ty teraz próbujesz to robić. Patrzę na swoje zdjęcia z tamtego okresu i czuję zażenowanie, jak mogłam wyglądać jak wieloryb!!!!!! Teraz ważę 87 kg, nadal jestem gruba, ale przynajmniej mam kształty kobiety a nie kloca czy wpieprza. Mam nadzieję że zejdę do 70 kg. A Ty weź się za siebie, jak mi się udało, to Tobie też się uda, tylko nie oszukuj się, że masz gruybe kości i długi włosy, tylko przyjmnij do wiadomosci, że jesteś tłusta i nawet jeśli TObie to nie przeszkadza, to na pewno nabawisz sięproblemów zdrowotnych, pomijając fakt, iż w Twoi rówieśnicy potrafią być okrutni i zamiast fajnej młodości, będziesz zakopleksionym, niechcianym grubaskiem, który nabawi się kompleksów i niskiej samooceny na całe życie. WIem z autopsji.... Zaufaj starszej i mądrzejszej, a będzie dobrze.

Gość Co tu duzo mowic?
nicht git

Gość A moze Pani
nosi neandertalskie geny?

Gość karolinkaaaaaaaaaaaaaa
myslimy ze jestes gruba swinia, ble

Gość karolinkaaaaaaaaaaaaaa
przegralas zycie

Gość tak to prawda.....
ja mam w rodzinie dZiewczyne 12 lat a wazy chyba z 90 kg :O

no... dużo za dużo ważysz - przy tym wzroście oczywiście bo osobiście nie uważam, że waga + 90 jest zakazana dla kobiet są takie ( moja mama sprzed kilku lat ) kóre tyle ważą ale nie widać tego - bo właśnie moja mama ma ponad 180 wzrostu

Gość dziewoja :P
ja jestem trzy centymetry niższa ale ważę 47 kg mniej. Kurcze a ja czasem mam kompleksy...

Gość czarnula_88
ja mam 1,63 ale ważę 48kg, jeju nie wyobrażam sobie mieć 50 kg więcej :/ dziewczynko lepiej przejrzyj się dokładnie w lusterku i pomyśl czy taka waga jak twoja dobrze wyglada i czy jest zdrowa..

Gość pogromca tłuszczu
Grubo mi kiedy cię widzę ... jedz słodycze ja ich nie zliczę ... wcinaj tonami śmietanę wyciskaj z pączków marmoladę i niech rośnie ci brzuuuuuuuch !!!!!!!!!! :P

Włosy to nawet nie jest kilogram. Jak masz grube kości, to jesteś zwyczajnie jeszcze bardziej tłusta. Szczerze wyglądasz jak locha i powodzenia ci życzę.

darujcie sobie te chamskie wypowiedzi bo sami pewnie nie jestescie lepsi a te wasze 42 kilogramki to pewnie marzenia. autorko jesli to prawda co piszesz to ci szczerze wspolczuje. nie powinnas tyle wazyc. idz do lekarza, niech da ci skierowanie do endokrynologa, niech ten wykluczy problemy hormonalne. i potem do dietetyka i odchudzaj sie bo potem bedziesz miala w przyszlosci baaaardzo duze problemy ze zdrowiem.

Gość Grubasów z ciebie
Nie on ważysz dużo jak wieloryb , 97 kg to prze za dużo . Ty madsz chłopaka , ja sądzę, że nie i , że nie będziesz mieć . Sama jestem tłusty bo ważę 100 kg , mam 159 cm wzrostu i 12 lat .

Gość gość
Po co tyle jesz, to nie tylko nieestetycznie wyląda, ale też rujnuje zdrowie. Ja przy takim samym wzroście ważę 50 kg i już jestem za gruba, powoli będę wracać do 45. Nie wiem jak żyją grubi ludzie, przecież nawet dobrze poruszać się nie możesz.

Gość gość
kurczę,za dużo,ale nie łam się masz dopiero 15lat,musisz się więcej ruszać,systematycznie i sumiennie,mówią że młodym łatwiej zrzucić zbędne kg,bo musisz,choćby dla własnych stawów i w ogóle dla zdrowia. A dlaczego tyle ważysz?

Gość gość
temat z czerwca 2011 rpku wiec odpowiedzi zwlaszczapowyzej z pytaniem sa na miejscu...:)