Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kiedyś byłam innym człowiekiem

Co myśleć, kiedy facet, którego prawie nie znam, prosi o numer telefonu?

Polecane posty

Jak reagować?

Gość onatu
albo dajesz albo odmawiasz proste

Obcym na pewno nie daję. Chodzi po prostu o to , że dwa tygodnie temu taki kolo z mojej grupy (dotychczas kontakty nasze były dość nikłe, nie zwracał na mnie uwagi, jak na niego raczej też), znienacka dopadł mnie na korytarzu i zaczął wypytywać jak się miewam itp. Zdziwiłam się, bo to raczej nie w jego stylu, do tej pory brałam go za takiego nieśmiałego chłopczyka, a tu taka śmiała inicjatywa. Odpowiedziałam grzecznie, nieco pogadaliśmy o egzaminach, aż tu nagle wyjął kartkę ze spodni i powiedział : daj mi swój numer. Szokło mnie.

nie wiem moze sie chce z tobą umówic a ty nie dając mu nr ppoprostu go spławiasz :)

Poprosiłam o jego numer, tłumacząc, że mam nowy nr i nie pamiętam, ale jeszcze nie dzwoniłam. Sama nie wiem, co o tym myśleć.

Nie za bardzo wiem, po co chciał mój numer i skąd taka nagła zmiana zachowania w moim stosunku. Przecież wcześniej to mało co gadaliśmy ze sobą, gościu wydawał się wstydlawy i raczej nie przejawiał chęci kontaktu.

Rozumiecie coś z tego? Bo ja już mam mętlik w głowie.

Czemu nikt nie odpowie?

Gość o ja pierdykam ale
afera facet poprosił o numer telefonu ,a ty sie zachowujesz jakby chciał od ciebie milion dolarów trzeba było podac numer, a nie rżnac głupa to bys wiedziała po co go chciał kretynka !!

To pierwsza taka sytuacja w moim życiu. Jestem z natury nieufna, mało komu daję swoje namiary. Stąd moje zdziwienie.

Nie musisz mnie wyzywać od kretynek. Mam po prostu zerowe doświadczenie z facetami i tyle.

Gość prosba o nr telefonu ze strony
faceta to nie jest wydarzenie na miare zamachu stanu mogłas dac numer, w końcu to nie zadna tajemnica od której zalezy twoje zycie i dowiedziałabys sie o co mu chodzi a tak skoro wziełas jego numer to ruch jest po twojej stronie zle to rozegrałas

Gość hyujyikujhy
Jak jest z twojej grupy to może po prostu chciał mieć kogoś numer, żeby w razie czego mieć do kogo zadzwonić. Może wziął twój bo po prostu jesteś miła, sumienna i wie, że można się od ciebie dowiedzieć czegoś konkretnego.

Gość hyujyikujhy
Co do podrywu to możesz rzeczywiście mu się podobać, ale mógł też się założyć z jakimiś kolesiami o coś np. że pójdziesz z nim na randkę. Także bym uważała. Ale spokojnie, bo zwykle ludzie nie są takimi chamami żeby robić takie zakłady.