Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malinowa000009

FACECI_DRGUGIE ZYCIE W INTERNECIE

Polecane posty

Jestem z chłopakiem ponad 3 lata. W ostatnim czasie mocno naruszył moje zaufanie. Dzisiaj rano wpadłam na genialny pomysł żeby założyć sobie konto na badoo i zobaczyć czy on nie ma przypadkiem tam profilu (dodam że to portal typowo randkowy). No więc loguje się wyszukuje mi automatycznie moich znajomych i co patrze mój luby. Poszperałam w jego profilu i dowiedziałam się że ma ochotę na randkę z kobietą 18-21 i że "wiedzie żywot singla". Napisałam mu smsa i zrobiłam awanturę. Stwierdził że założył konto bo znajoma mu to wysłała i że to dla niego nic nie znaczy i że mu to nie potrzebne. Twierdzi że nikogo nie szuka bo jest zakochany we mnie. Sranie w banie. Moim zdaniem na 100000000000000000000% utrzymywał kontakty z kobietami z tej strony. Wręcz nie możliwością by było żeby nie pisał z nikim. Dodam na koniec że nie dalej niż dwa tyg temu pisał z pewną dziewczyną na facebook nawet się z nią umówił. Niczego bym się nie dowiedziała gdyby tak laska nie wysłała mi całej rozmowy. Co myślicie na ten temat. Nie wiem co mam robić. HELP!

Gość psssssssssssst
Masz na 100%,ze szuka erotycznych doznan. To jest zdrada emocjonalna.

Mogłaś się dłuzej z nim pobawić, popisać z nim jako ktoś inny i wtedy wszystko mu wygarnąć, a tak tylko bedzie sie lepiej maskował.

Gość erewrw
pewnie go nie podniecasz

Gość kirek12345
słabo dajesz dooopy i facet szuka urozmaicenia idiotko :)