Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomóżcie mi to ugryźć

Koleżanka namówiła mnie na sympatie

Polecane posty

Ale mnie t juz deenrwuje bo w ciagu 2 dni dostałam pełno wiadomości ale Ci faceci są beznadzejni. Każdej mówią to samo. Po jaką cholerę te portale randkowe jak to jest tylko lanie wody i nic więcej ! Jeszcze zawsze jakiś natręt sie znajdzie o wygladzie bazyliszka i już wogóle masakra. :o Kiedy ja w koncu poznam kogos interesującego. Kurde wiele osób mi mówi, że jestem atrakcyjną kobietą a za namową koleżanki ucieklam sie do takich środków. Czuje się poniżona. Naprawdę. Czy w dzisiejsczych czasach, w tym ciągłym życiu w pedzie można poznac kogoś interesującego w realu? Owszem podoba mi sie mój dobry kolega ale nie chcę nic z nim zaczynać bo boje się, że to popsuje relacje w naszej paczce przyjaciół bo wiem, że podobam się jemu najblizszemu przyjacielowi bo zaprosił mnie na wesele a ja odmówiłam i wogóle. No ale przecież w sumie nie jestem niczyją własnością.

Pod żadnym pozorem nie płać pajacom z sympatii :P.Najprawdopodobniej kolesie są nieciekawi ale ci administratorzy sympatii to jeszcze gorsi:P.A płaciłaś za ta sympatię czy nie:P?I czuje w kościach że jesteś małolatą i nie masz nawet 35 lat:P.

Nie nie płaciłam. Sama nie wiem po co ją założyłam. I nie mam 35 lat. A, że jestem małolatą to z tego akurat się ciesze i dobrze mi z tym.

Gość tak to prawda.....
bo teraz są takie czasy ze mozna bzykac sie z kazdą, bo laski strasznie latwe sie zrobily, to po co faceci maja sie starac????

Gość niesmilay i juz
masz ochote pogadac na gg?

"21 [zgłoś do usunięcia] pomóżcie mi to ugryźć Nie nie płaciłam. Sama nie wiem po co ją założyłam. I nie mam 35 lat. A, że jestem małolatą to z tego akurat się ciesze i dobrze mi z tym." No to możesz zacząć się bać:O.Jak teraz jest źle to jak bedizesz starsza to bedize jeszcze gorzej:O.Ale na pocieszenie napisze ze wiem jak sprawdzic do kogo pasujesz:classic_cool:.Ale musisz mieć solidną kartotekę i podać swoje niezbędne dane abym mógł podać adresy tych których warto zbadać:O.

Gość pytanie do was mam
Max Zander vel Klaun - tak, tak ehh puknij się w głowę :o

Gość pytanie do was mam
durektore - nie nie spodziewałam sie poznać rycera na białym koniu. Chciałam poznac tylko nowych, interesujących ludzi. Ale to jest jedno wielkie rozczarowanie.

Gość fvfegre
znajomi kazdemu powiedza ze jest atrakcyjny wiec berz poprawke na to co znajomi mowia:P

A mojej przyjaciółki koleżanka znalazła wartościowego faceta na portalu, ale nie na sympatii, tylko na darling. Majętny, inteligentny, zadbany, rozwodnik i dzieciaty, ale podobno bardzo miły człowiek.

czasami dziwią mnie te kobiety choć sama jestem kobietą autorka pisze mniej więcej tak -jestem ładna , atrakcyjna, jestem na portalu i faceci mnie podrywają a ja chce świętego co nie myśli o brzydkich rzeczach - buhahaha