Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pudełko czekolady

4 dzień bez pudru

Polecane posty

Gość a co żle ???
jak taka pudernica poderwie faceta to potem wiadomo co , a raczej w kogo sie zmienia i wcale sie nie dziwie, że facet szuka sobie na boku młodej dupy. Moja nigdy sie nie pudrowała, bo po pierwsze ani pocałować w taką warstwe sie nie da , a po drugie cera sie starzeje od tych swiństw. Kobieta powinna byc naturalna i basta.

Gość pudełko czekolady
nie trzeba rzuać kurwami by być niekulturalnym :D kończę dyskusję z Tobą bo to nie ma sensu 🖐️ p.s no teraz wyżyj się na mnie i mi nawrzucaj, czekam, choć i tak nie odpiszę. Makeup ile masz lat?

Gość makeupppp
ja uzywam fluidu z maybelline (affinitone) i pudru w kamieniu manhattan.

Gość makeupppp
ps rzeczywiscie przepraszam za to wulgarne slowo

Gość nataaaaa
miła jak zawsze jest naprawdę wstrętna.Ma w sobie cos takiego...kiczowatego i taniego.takie mam odczucia:)

Gość nataaaaa
mkeuppp---> i co sądzisz o tym podkładzie maybelline?tez go mam,jest strasznie leisty denerwuje mnie to:p

Gość fgggssss
i troche wiesniacko wyglada. bez obrazy dla mieszkancow wsi bo nie chodzi mi o miejsce zamieszkania ale hmm styl i ogolna prezencje. ps, sama jesem ze wsi

Gość makeupppp
no mam podobna opinie o nim, jest taki rzadki ze tak powiem. ale mimo to lubie go bo nie jest tlusty i nie tworzy efektu maski.

Gość nataaaaa
tez mi sie kojarzy tak wiesniacko,chociaz moze to tylko to zdjęcie:)

Gość nataaaaa
to prawda ładnie wtapia sie w skóre:)

Gość pudełko czekolady
ja się pudruję od kilku lat, więc cięzko jest dla mnie odstawić puder. mam blizny po trądziku, gdzieniegdzie ropne pryszcze(ale mało) no i zaczerwienienia, zaskórniki...nie jest latwo z tym zyc

Gość Zapchany od gory
mloda dlaczego wkleilas to zdjecie / wcale ladna nie jestes robisz ryjek oczy skosne nochal duzy. kafeteria to nie NK, a widze ze co niektorzy usiluja to zmieniac :D

Gość Zapchany od gory
mialo byc do Mila

Gość pudełko czekolady
gdyby jeszcze nie krytykowała innych :O

używam podkladu maybelline. moim najwiekszym problemem sa sine worki pod oczami. bez korektora nie wyjde z domu. nie ma mowy.

Gość pigwowazielonaherbata
miła jak zawsze__ piękny kolor włosów :)

Gość miła pisze sama do siebie
buhahahahaha

Też miałam ten podkład Affinitone i jak dla mnie jest beznadziejny, strasznie łatwo się ściera i trzeba przez to sie namęczyć, żeby go jakoś równomiernie rozsmarować. A potem np jak dotknie sie palcem żeby umalowac oko to zostaje plama bez pudru bo wszytsko jakby sie przykleja do palca. dla mnie ten podkład to porażka

miła jak zawsze - i szczera do bolu hahahah widze ze niektorzy maja problem z przyjmowaniem krytyki. tak jak obiecalam- wrocilam !!! ale nie na dlugo. strasznie drętwo tutaj :(

Gość popierdolonamarzycielka
co wy się tak pudru boicie? ja tam codziennie nakładam:) pytają się mnie czy mam taką ładną buzię czy makijaż? to chyba nie wygląda to źle;) wiadomo poważnych niedoskonałości wam nie zakryje( znaczy się zakryje, ale maska się zrobi) ale wyrówna koloryt i wasza twarz będzie taka promienna:) tylko używajcie dobrych(najczęściej drogie niestety) kosmetyków i z umiarem:)

Gość adsdffdf
Ja nigdy pudru nie używałam. W ogóle jeśli już się umaluję to jest to zawsze lekki makijaż, np. używam samego tuszu do rzęs i jakąś pomadkę. Mam tłustą cerę, ale nigdy nie używałam też fluidów czy podkładów. Co jakiś czas przetrę twarz tonikiem i już.