Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaaaaaaabciaaaaaaa

zasilek rodzinny i wychowawczy

Polecane posty

Gość zaaaaaaabciaaaaaaa

moze ktos mi powiedziec na czym to polega i jakie papiery mam zlozyc do urzedu mam 20 lat i sie nie znam na tym a dwa mioes temu urodzilam dziecko i moge miec te zasilki nigdzie nie pracowalam i nie pracuje naleza mi sie e zasilki

Gość Traktorzystka
Zasiłek rodzinny moze dostaniesz w wysokości 68 zł:) musisz iść do MOPR-u i wziąć papiery..i oni dokładnie powiedzą co musisz dołączyć...a wychowawcze to dostaje sie tylko jak sie conajmniej pół roku przed zajściem w ciąże pracowało,i oczywiście taka umowa jeszcze nie wygasła..

Gość LunaLunaLuna
nie pracujesz i nigdzie nie pracowalas ale dzieciaka sie szybko dorobilas:O a teraz najlepiej po zasiłek:O nie do pracy,nie do szkoly, ale do MOPSU:O boze, co za zenada:O

Gość Wychowawczego na pewno nie
dostaniesz skoro nie pracujesz...

Gość lllllllllllllllllllllllll.....
www.google.pl

Gość zaaaaaaabciaaaaaaa
no ja nie pracuyje ale ojciec dziecka pracuje wiec cos to da ??

Gość smarkulo00000000
jesli nie pracujesz to zasilke wychowawczy ci sie nie nalezy niby z jakies racji????

Gość zaaaaaaabciaaaaaaa
ee ty lunna nie stekaj mi ze to zenada bo szkole mam skonczona i mature zdana ciekawe czy ty masz mature a pracowac pracowalam tyle ze na czarno a to to sie nie liczy i to ze mam dziecko to nie znaczy ze wpadlam chcielismy tego dziecka i jestesmy teraz szczesliwi

Gość Traktorzystka
Idz do MOPR-u jeżeli ojciec dziecka zarabia więcej niż najniższa krajowa to nie masz co liczyć na jakieś dodatki..Niestety Polska to taki kraj,musisz nie mieć nic by dostać odrobine..Ale jak dobrze pokombinujecie...to może sie uda:)

Gość LunaLunaLuna
dziewczynko, nie wyskakuj mi tu z matura bo tylko mnie rozsmieszasz:D tak,tak planowaliscie dzieciaka tylko tak sie zlozylo ze ani kasy, ani pracy nie macie:O A do wiekszego szczescia tylko wam zasilku z opieki spolecznej potrzeba:O TAK TO JEST ZENADA !!!! szkoda tylko dziecka:O