Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość haneczka91

czy to plamienie implantacyjne???

Polecane posty

Gość haneczka91

Witam wszystkich. Tydzień temu kochałam się z partnerem podczas moich dni płodnych i pękła nam prezerwatywa, jednak do wytrysku nie doszło. Wczoraj zauważyłam u siebie brązowo zabarwiony śluz- niewielka ilość, do tego lekko bolało mnie podbrzusze. Podczas kąpilei pojawił się czerwony skrzep krwi. Dziś wydzielina była delikatnie brązowa, a nawet biała. Czy mogło być to palmienie implantacyjne? Jestem tydzień przed okresem... Będę wdzieczna za odpowiedzi

Gość plamienie implantacyjne jest
bardzo trudne do wychwycenia i jest to CZERWONA KREW w minimalnej ilości, najczęściej jest to drobinka z w śluzie nie jest to na pewno brązowa wydzielina

znowu plamienie implantacyjne hehe malo kobiet je ma... a brązowe brudzenie raczej swiadczy o zaczynajacym się okresie,jego spóźnieniem lub po prostu jakies problemy hormonalne :) eh dzieci dupy wystawiaja i g wiedza o tym co robia

Gość przeciwna zlu
brazowa wydzieline ja mialam przed okresem....poprostu za duzo myslisz ze moze w ciazy jestes...moja rada zapomnij o tym, im dluzej sie stresujesz tym dluzej okresu nie bedzie....ja po takiej wydzielinie zrobilam 2 testy gdy wyszly negatywne nie myslalam a okres zjechal na drugi dzien

hah no strasznie ciekawe, że plamienie implantacyjne nie może mieć postaci brązowej wydzieliny.....to niby jaim cudem mam teraz 4miesięczną córkę ? ;) cykle miałam zwykle 28-30dni i ostatni raz kochałam się 12dnia cyklu,po tygodniu miałam właśnie jednego dnia takie słabe plamienie,jakby śluz zabarwiony na brązowo (tydzień przed spodziewanym okresem) no i okres oczywiście nie przyszedł ;]

i tu nie pisze w kwestii tego żeby straszyć autorkę tylko pisze jak u mnie było... a co do twojego pytania to raczej nie jesteś w ciaży jeśli w tobie nie skończył ;) poczekaj spokojnie jakieś 10dni bo okres może czasem się o kilka dni przesunąć z powodu stresu ;) jeśli nadal będziesz mieć wątpliwości to wtedy zrób test , a teraz wypij sobie gorącą herbatę i się uspokój :)

Gość vsads
ja się kochałam w 10dc, z prezerwatywą, potem miałam przed mieisączka plamienia brązowe, potem krwotok, okazało się że jestem w ciaży i mam krwiaka w macicy

Gość haneczka 91
Zrobilam test... 2 kreski :)

Gość a nie 3 czasem
hmm??;)

Gość teraz to ściemniasz!!!
Po co kłamiesz?

Gość haneczka91
a jednak nie... jeszcze zrobie jutro dla pewnosci... ale mam bole podbrzusza i sutki sa wrazliwe takze jestem prawie pewna. I szczęsliwa mimo wszystko :)