Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bella 145

zaczynam staranka :) kto ze mną???

Polecane posty

Gość bella 145

Cześć Mam 24 latka(prawie) i generalnie próbujemy z mężem od 3 miesięcy. Na razie bezskutecznie :( Jutro kończy mi się @ więc rozpoczynam staranka :) Zaczęłam brać Castagnus, wiesiołek witaminkę B6 i folik... Troszkę tego jest:) ale do końca roku musi sie udać :) A jak w waszym przypadku?

Gość bella 145
a niby jak ja się "pieszczę"?

Gość staranka to mozesz
uskuteczniac z własnym chłopem , przez neta sie nie da :O🖐️

Gość bella 145
To nie czytaj jak ci nie odpowiada :) Boże skąd się takie parapety biorą... :/

Gość bella 145
wiesz co idź robić ten lunch mężowi a nie na forum przesiadujesz :D

Gość nie zapomnij nam napisać
o tym jaki masz śluzik i kiedy z mężusiem było przytulanko:) a później koniecznie pamiętaj jak fasolinka się urodzi to mężuś już będzie mniej ważny i Ty go już nie potrzebujesz ewentualnie jego kasę, bo przeciez o to w tym chodzi nie?

Gość bella 145
żałosne jesteście ... ale jeśli wam się wydaje że mnie to denerwuje to rozczaruję Was :D Zabawne nawet te wasz wypociny są także twórzcie dalej, chętnie poczytam :D

Gość nie zapomnij nam napisać
Ja też mam dziecko, ale dziwi mnie to że laski nie potrafią do tego normalnie podejść tylko fasolinka, śluzik i bejbiczek....wymiotować się chce:O:O A znam taką jescze która mówi, ze skoro ma już dzieci to nie musi się starać dla męża i seks tez już jej nie jest potrzebny...... Także autorko jesteś na dobrej drodze

a kto powiedzial ze mam meza. po nicku do tego doszlas. hahaha jak ty naiwna. wierzy we wszystko co w nickach napisane. tragedia. skup sie na swoich starankach buahha. zegnam pania witaminkę

Gość bella 145
A skąd Ty możesz wiedzieć jakie mam stosunki z mężem? Na obecną chwile to jest najważniejsza osoba w życiu dla mnie. Ale to chyba dosyć oczywiste że dla każdego rodzica jego dziecko jest najważniejsze, chyba że w Twoim przypadku jest inaczej... jeśli tak to współczuję Twoim dzieciom