Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropla beskidudududuudud

Lepiej na wesele iść w prostych rozpuszczonych włosach czy upiąć

Polecane posty

Gość kropla beskidudududuudud

Żle się czuję w kokach itp., wolę naturalne, rozpuszczone włosy, ale zawsze jak idę na wesele to każdy ma fryzurę do nieba z toną lakieru... Myślicie, że mogę poprostu wyprostować włosy w domu i nie iść do fryzjera?

Gość .,tak tak..,.
jasne. Tez nienawidzę tych wielkich fryzur. Strasznie to wygląda. Upięte są fajne ale nie te fryzjerskie z toną lakieru

Gość marne szanse....
lepiej upiac, przynajmniej beda wieksze szanse, ze twoja fryzura bedzie wygladala podobnie pod koniec imprezy.

Gość eMKa_____86
Jak wolisz, to twoje włosy i ty masz się dobrze czuć. Moje włosy się kręcą i jakbym wyprostowała to bym miała masakrę na głowie po godzinie imprezy... Mnie osobiście nie podoba się jak ktoś na weselu ma takie zwykle włosy jak na co dzień. Jest mnóstwo fryzur, które są ładne, wyglądają naturalnie i nie potrzeba do nich tony lakieru. Albo chociaż upięte włosy z jednej strony, wpięty jakiś kwiat czy cokolwiek. Ale tak jak pisałam, niech każdy robi tak jak jemu pasuje.

Idź tak jak lubisz, przecież masz się dobrze bawić i przyzwoicie wyglądać a nie co chwila poprawiać włosy