Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LemonCoCo

Polka Litwin

Polecane posty

Hej Witam Was wszystkich Jestem tutaj nowa, ale chcialabym sie Was zapytac na temat zwiazku miedzy polka a litwinem. moze ktoras z Was byla lub jest w takiej relacji damsko meskiej ;]

Gość pollit2012
hej. Jestem z Litwinem 5 miesiecy chlopak jest cudowny wszystko ukladalo sie rewelacyjnie do pierwszej sprzeczki gdzie wyszlo ze my polacy jestesmy glupi oni sa najlepsi w systemie nauczania nauce jezykow i ogolnym rozwoju a my polacy nic nie potrafimy dob rze i jestesmy do niczego, nastepnie wiele z nich jest ateistami wiec o slubie koscielnym mozna zapomniec. Moj facet ma 21 lat jestem od niego starsza ogolnnie mi taka roznicaq wieku nie wadzi ale jego poglady i wychowanie sprawia iz czasem wszystko sie wali juz nie jest tak jak kiedys bo jestem polka dla niego niestety mimo wszaystko wiem ze mnie bardzo mocno kocha ale czy taka milosc jest warta wiecznego poswiecania ze strony polakow ktorzy sa uwazani za idiotow/? czasem to bardzo boli i nie da sie juz zapomniec ze dla niego jest sie glupim polakiem. Aczkolwiek znam zwiazki normalne ktore sie dogaduja wiec moze to kwestia wychowania.Jednak utwietrdzam sie coraz czesciej w przekonaniu ze jednak zaluje tego iz sie z nim zwiazalam.Ale mimo wszystko go kocham aczkolwiek wiem ze pewnego dnia mi puszcza nerwy,

Gość wiara czyni spustoszenia
POlak Liwin dwa bratanki i do wyzwisk i do obgadywanki Litwo.obcowizno moja! Tyś jest jak zaraza... Ile cię trzeba olewać ten tylko się dowie kto weźmie sobie połówkę z nad Świtezi wody.

Gość gość
dał ci do zrozumienia ze jestes chujowsza bo jestes polka a ty dalej go kochasz ic w p***y j****a k***o