Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyrzuty sumienia ://///

mam wyrzuty sumienia ze moje dziecko mogloprzyjsc na swiat za pmoca..

Polecane posty

po stracie dziecka zapragnelam kolejnego jednak partner nie chcial narazie, a ja za pomoca jego nasienia od razu po stosunku wkladalam sobie palcem do pochwy,nie wiem czy to akurat przez te wkladanie pare razy zaszlamw ciaze,tak chcialabym zeby byla nieprawda i ze zaszlam w normalny sposob.teraz znow jestem w ciazy i tez czasami tak robilam i tez sie zastanawiam czy to przez ta moja glupote

Gość zartujesz?????????
powiedz ze zartujesz:):)

niestety nie tak bardzo chcialam zajsc w ciaze,czasami tak bylo ze sie kochalismy normalnie,ja nie robilam tego czesto,tylko teraz prubuje sobie przypomniec czy jak zaszlam w ciaze akurat to zrobilma,dziekuje bogu ze mam dziecko i ze nastepne przyjdzie niedlugo na swiat ale mam wyrzuty sumienia

ciesze sie i to bardzo, nie wyobrazalam sobie zycia bez dziecka, tylko caly czas o tym mysle ze dzieci powinni przychodzic na swiat tak jak powinno a nie kombinowanie,patrze na parntera i tez mam wyrzuty ze moglismy poczac dziecko tak jak powinno byc ale nie zaluje ze mam dzieci,tylko to ze roblam takie cos,chociaz nie ejstem pewna czy akurat przez wkladanie nasienia palcem tak zaszlam w ciaze,chcialabym to jakos sprawdzic ale raczej toniemozliwe

Gość weź przestań wymyślać
:O to co mają powiedzieć wszystkie te pary, których dzieci poczęte zostały w drodze inseminacji albo in vitro??? dziecko to dziecko = CUD i nie ma znaczenia w jaki sposób zostało poczęte

Gość myszsza jest
okropnosc!!!! az mi niedobrze si zrobilo jak przeczytalam to co napisalas.

dlaczego okropnosc :/ wiem ze zle robilam ale nie jestem pewna na 100% czy tak zostaly poczete moje dzieci

Gość no a co to zmieni
jeśli nawet dowiedziałabyś się, że jednak w "ten sposób"?

zaden ale chcialabym wiedziec,kocham moje dzieci najbardziej na swiecie ostatnio czytalam temat czy jest mozliwosc zajscia w ciaze w ten sposob,i dalomi to duzo do myslenia,jak niektore baby sie wypowiadaly ćo chcesz zeby twoje dziecko przyszlo z palca i smutno mi sie zrobilo chcialabym wiedziec ze moje dzieci zostaly poczete w sposob normlany

Gość dla mnie to nic strasznego
ja bym sie cieszyla jakbym mogla tak w ciaze zajsc,,,chociaz sama powiedzialas ze nie jestes pewna czy tak zaszlas w 2 ciaze,moze akurat udalo wam sie w sposob ludzki

nie mialas dziecka wiec jak sobie nie mozesz wyobrazi zycia bez dziecka...,palce raczej w niczym nie pomogly,bo palcami do macicy ich nie wepchlas i nie zagniezdzilas kom jajowej hhee

1 dzieckomi zmarlo, po 2 latach urodzilam dziewczynke i teraz ponownie jestem w ciazy,czyli uwazasz ze zaplodnienie nie moglo nastapic jezeli wlozylam troche nasienia palcem? pytalam sie ginekologa i powiedziala ze to jest mozliwe,ale nie powiedzialam mu o moim zdarzniu

Gość hmm juz sama nie wiem comyslec
nie wiem

Gość no to skoro nie
a po co to roztrząsać teraz? juz po fakcie, stało się. Zrobiłaś co zrobiłaś i nie dowiesz się czy miało to wpływ czy nie. Szkoda tylko że zdanie partnera nic cię nie obeszło. Teraz żyj ze swoją decyzją.