Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dddddddddddd12

Dlugotrwale krwawienie

Polecane posty

Gość dddddddddddd12

Witam, Mam problem. Dwa tygodnie temu kochalam sie z chlopakiem. Od tamtej pory mam dziwne uplawy polaczone z krwia. Zapach jest nie do wytrzymania, czuc jakby zgnilizne, mimo ze podmywam sie nieraz po 3 razy dziennie. Jest to strasznie krepujace i od tamtej pory nie wspolzyje. Towarzysza temu bole w podbrzuszu, nudnosci i oslabienie. Nie wykluczam obecnosci ciazy. Dodam, ze wczesniej nigdy mi sie to nie zdazylo. Mialam nieraz lekkie krwawienie po bardziej intensywnym stosunku, ale trwalo pare chwil i wkladka wystarczyla. Teraz od tych dwoch tygodni zmieniam podpaske 2 razy dziennie. Co to moze byc? Czy ktoras z Was tak miala? Za tydzien chyba wybieram sie do ginekologa... Pozdrawiam.

Gość ja też mam termin
ja ci proponuję przyśpieszenie wizyty bo to nie jest normalne. Tym bardziej ze masz więcej objawów. Moim zdaniem nie ma co czekać tylko ekspresem do ginekologa.

Gość dddddddddddd12
Zapomnialam dodac, ze w pierwszym tygodniu po tamtej sytuacji mialam bole przy oddawaniu moczu. Okres powinnam dostac jakos 3 dni temu, a tu dalej te uplawy i krwawienie :/. Najwczesniej do ginekologa za tydzien, chyba ze prywatnie sie umowie...

Gość dddddddddddd12
Moze ktoras z Was miala cos podobnego? Niepokoje sie troche, okres juz piaty dzien mi sie spoznia. Czy moge byc w ciazy?