Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pracujaca mama

Moje dzieci nie płaczą i nie są uciążliwe a wasze?

Polecane posty

Gość pracujaca mama

Mam córcię 7 lat i synka 2 i pół roku.Od zawsze są ciche i spokojne tak je wychowałam.Kiedy były bardzo małe to każdy płacz karałam krzykiem wyzwiskami a czasem zamykałam dzieciaka w ciemnym pokoju.Puźniej lałam ręką ścierką lub linijkom za każdy objaw płaczu.Nienawidzę kiedy dziecko się drze.Na szczeście u mnie w domu jest cisza jak makiem zasiał-moje dzieci boją się płakać i tego nie robią.Jestem z tego faktu bardzo zadowolona. A wasze dzieci?Rozwrzeszczane i rozpieszczone?

Gość zroznicowana
Alez niektorym sie nudzi,masakra :P

hehe a jednak kiedyś płakały :) jak juz wymyślasz głupią prowo to rób to z głową,bo dziecko zamykane i karane krzykiem będzie płakało i krzyczało,bo tego je właśnie uczysz Raczej dziecka nie masz,bo byś nie wymyślała takich bzdur wiec RADZE BYS SIE NAD TYM ZASTANOWILA bo twoje dzieci beda dla ciebie uciazliwe,ja osobiscie nie znam nikogo kto by tak stwierdzil wsółczuje takim jak ty,bo zapewne mialas trudne dziecinstwo :D

Gość I tak to jużjeste
Zadzwoniłam na policję o znęcanie sie nad małoletnimi twoje IP namierzą i miej się na baczności!!

Gość pracujaca mama
Moje dzieci od najmłodszych lat wiedzą że płacz grozi moim krzykiem i karą i w moim domu drzeć pysków nie będą.polecam-to najlepszy sposób na utrzymanie ciszy w domu. to nie jest prowokacja a ponieważ muj synek panicznie boi się ciemności to mimo swojego wieku nawet nie ośmiela się płakać w mojej obecności.

Gość I tak to jużjeste
Jestem dostatecznie tępa,żeby nie dostrzec że to prowokacja :o

Gość ....D....
tylko jak będą już dużo starsi i wpadną w jakieś gówno albo uciekną z domu to nie miej pretensji do nich!!

Gość JYGVDXDXDGGT
to ty myszsza? :O

Gość I tak to jużjeste
Ale jesteś idiota ja P I E R D O L Ę !! Podszyw pusty jak bańka!!

Gość olivia dunham
kup sobie slownik gowniaro a pozniej wymyslaj pierdoly:o