Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ndkdsglnsdfnkdlsg

Związywanie włosów na noc

Polecane posty

Gość ndkdsglnsdfnkdlsg

Hej, zastanawiam się czy związywanie włosów na noc (raz na jakiś czas) to dobry pomysł. Wydaje mi się, że od częstego noszenia włosów z kucyku (miałam taki okres, kiedy wiązałam je codziennie) włosy mi się połamały (i teraz niestety przy ich upinaniu wystają mi te złamane włosy - nie wchodzą do kucyka). Mimo to bedąc w domu muszę wiązać włosy (używam wtedy dość luźnej gumki) Latem myję włosy rano, ale kiedy zdarza mi się zrobić to wieczorem (lub w środku dnia) to związuję je przed pójściem spać, bo wydaje mi się, że wtedy mniej się przetłuszczają. Jak myślicie, to mylne wrażenie?

Gość adsdfsfdfg
Lepiej nie związuj. Włosy też muszą odpoczywać.

Gość ja związuję
a raczej zaplatam w luźny warkocz. Mam dość długie włosy i jak zasypiam z rozpuszczonymi to wchodzą mi w nocy do ust, mam je na twarzy, a to mnie męczy i się nie wysypiam.

Gość laluna#18
bzdura włosy powinno się zaplatać w delikatny warkocz. żeby się nie plątały. tylko nie zaplataj ich na mokro...

ja włosy w domu "wiążę" klamrą :) nic sie nie łamie :) na noc tez mozesz luznop spiac wlosy klamra na samej gorze

Gość niedoswiadczona 20-stka
ja mam długie włosy i myje je codziennie ... nieraz nawet dwa razy dziennie i nie związuję bo później mam ślady po gumce (takie powyginane włosy w tym miejscu) a przetłuszczają się tak samo u mnie na roku jest dziewczyna która ma długie włosy i CODZIENNIE nosi je tak samo związane (taki kucyj nisko jakby na szyi) uważam że to takie obrzydliwe.... i są tez dziewczyny które non stop chodzą z przetłuszczonymi .... ludzie jak tak można ???? przeciez szampon w biedronce nie jest drogi i w dodatku starcza na długo a wodociągi tez są ....

Gość ja związuję
myjesz włosy dwa razy dziennie? To chyba nie jest ani normalne, ani korzystne dla włosów. Jeszcze szamponem z biedronki? Czy to podszyw :o

Gość niedoswiadczona 20-stka
a właśnie że myje ale tylko czasem jak jestem po dodatkowej pracy ... jak mus to mus...

A co w tym złego? Jak jest potrzeba, to też czasami myję dwa razy dziennie.