Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kamykoszka

nadżerka

Polecane posty

Witam :) Ostatnio ginekolog wykrył u mnie nadżerkę,wypisał abothyl żeby wyleczyć stan zapalny i kazał mi przyjść po miesiączce.Powiedział że wtedy zrobi się cytologię. Dodam że przyjmuję tabletki anty Cilest. Jak długo może trwać leczenie takiej nadżerki, jeśli cytologia wyjdzie dobrze ? Czytałam,że można z nią żyć i jeżeli jestem w młodym wieku to może ona sama zniknąć. A i jeszcze że jest to związane ze zmianami hormonalnymi. Mam zamiar zmienić ten Cilest na inne tabletki,bo nawet ten nowy ginekolog mi je odradził i stwierdził że są to starocie i jest teraz na rynku dużo więcej lepszych tabletek. Myślicie że jak zmienie Cilest na inne tabletki i mój organizm dobrze je przyjmie nadżerka łatwiej zniknie?

Nadżerkę idzie w bardzo prosty sposób wyleczyć. Tamponowe kapsułki Perła Księżniczki firmy FOHOW. Zapewne nie słyszałaś o tym ponieważ niedawno dotarło to do Polski. Produkt jest w pełni naturalny, po nim nie występują żadne efekty uboczne. Jeśli chcesz wiedzieć więcej pisz na md.fohow@interia.eu z chęcią odpowiem