Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pase

Dziewczyny jakie ramiączka do sukni z dekoltem w serduszko?

Polecane posty

Będe mieć suknie hiszpanke z dekoltem w serduszko. Wiadomo na poczatku bede bez ramiaczek, ale póxniej zeby sie komfortowo czuc zeby nic nie spadąło chciałabym doszyc sobie takie ramiączka dopinane. Jakie ramiączka beda pasowac, na prosto? na szyję? Żeby to jakos spoko wyglądało. Jak miałyście u siebie?

Ja mam dekolt serduszko i ramiączka mam klasyczne, proste, o szerokości ok. 2 cm, dopinane. Ramiączka na szyję bardzo poszerzały moje ramiona.

Gość jejku dziewczyny nie
dopinajcie ramiączek, to wygląda okropnie :(

Ja chcę mieć te ramiączka na wszelki wypadek, ale jeśli swobodnie będę się czuła, to na pewno ich nie dopnę. Poza tym boję się, że ze stresu trochę schudnę przed samym ślubem i suknia nie będzie dobrze się trzymać.

Ja własnie bardziej myśle o tych ramiączkach, żeby założyć je dopiero w późniejszych godzinach, już lepsze te ramiączka niż opadająca suknia i cycki do połowy osłonięte:P No ale jeśli bede czuc sie cały czas komfortowo i nie będzie takiej potrzeby, to ich nie założe podobnie jak falsificate;) ale wyznaje zasade lepiej nosić jak się prosić:)

Gość esacf
Miałam taki dekolt i później dopinałam takie szersze na szyję - wszyscy mówili, że z ramiączkiem nawet lepiej wyglądała suknia niż bez. Ale to zależy jakie masz ramona, biust itp.

Gość żę tak powiem
ja również mam suknię z dekoltem w serduszko i przy mojej sukni było już ramiączko na szyję ale ja będe miała dopinane i jeśli nie będzie takiej potrzeby to raczej z niego nie skorzystam

Gość Armani Code
ramiaczka i ich ksztalt powinnas dopasowac tez do swoich 'barow'. wlasciwie najpierw do barow a potem do dekoltu.