Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KateM432143

Czy Czesław Mozil nie jest przecudny?

Polecane posty

Gość KateM432143

Kocham tego człowieka! A jego muzyka jest po prostu niepowtarzalna!

Gość bziuuuuuuuuuuumm
taa przed xfactorem mało kto o nim słyszał,zaraz pewnie napiszesz,ze go sluchałaś.. :classic_cool:

Gość niemamnietu
No ale co tu podziwiać? Kompletny brak kręgosłupa moralnego, uzależnienie od seksu i używek? :O Zajeebisty ideał nie ma co:O

Gość niemamnietu
Sorry ale gardzę facetami-ruchaczami:O

Gość KateM432143
Słyszałam go już przed tym całym X-Factorem i dla mnie na prawdę jest cudny chociaż ma też swoje wady jak każdy... no ale okej macie prawo do własnego zdania

to taki kafe prawik ktoremu sie udało : ) ma ta osobowosc i przez to procz tej sławy jest dla kobiet nudziarzem nikim itp : )

Gość Nie jest!!!!!
Ostatnio nawet wystawił swoją zawodniczkę, więc jest nielojalny. Zresztą to było wiadomo już po jego liczniku. W nie jednej już maczał to co to dla niego jakieś zasady i przywiązanie!

Gość Co to się porobiło, żeby
ludzie się zachwycali zepsuciem moralnym...

a ja uwielbiam słuchać jego mowy :) jest taka ciapciowata i urocza...

Gość czesiek nie byl lojalnym
hipokryta przynajmniej. Wybral sprawiedliwie. Wojewodzki na pewno wybralby swojego uczestnika nie patrzac na to czy bylby gorszy. To sie nazywa hipokryzja. A Czesiek jak widac woli obiektywizm. Uzaleznienie od seksu? Bo na pudelku tak napisali? Wezcie przestancie wierzyc glupim mediom:D

Gość do czesiek nie byl lojalnym
Mam nadzieję, że twoja żona też obiektywnie na ciebie spojrzy i wybierze lepszego faceta. Przecież ma prawo do obiektywizmu. Po co ma być wierna jak sąsiad ma większego penisa? Nie zawsze w życiu należy się kierować tym co lepsze, bo czasem trzeba być lojalnym względem swoich. Mnie np. jak grają Polacy nie obchodzi to który zespół jest lepszy i zasłużył na wygraną, tylko kibicuję swoim i większość Polaków tak robi. Takie zachowanie jest właściwe, a nie bycie Judaszem, wbijanie noża w plecy swojemu człowiekowi, który liczył na jego głos.

jestem kobieta:O To po pierwsze. Po drugie, nie, nie kibicuje polakom gdy sa duzo gorsi. Ja jestem obiektywna i sprawiedliwa. Jak ty masz z tym problem to twoja sprawa, ale nie mierz innych swoja miara:O

nie jest , jest ciekawy , muzyke tez robi ciekawa ,nie top ,nie pop ,nie poezja, takie mieszane ,i przez to ciekawe. jako facet , -sprytny.

w ogole slowo "przecudny" jest debilne:O Pisala to jakas sweet nastka? Czesiek jest inteligentny, ale czy przecudny? No moze dla sweet gimnazjalistek, ktore szczaja w majty co niedziela ogladajac X- factor:O

Gość nicolkqaa
mam 15 lat i zawsze wieczorem niedziele zakladam pampersa, po programie zawsze dużo pije wody

nie kibicuje polakom, bo jestem Żydówką, kosmopolitką. Moim domem jest cały świat, nie czuję przynależności do narodu. tak samo obiektywnie wybieram na miejsce pracy to gdzie najmniej się narobię, a zarobię najwięcej, bo ambicji też nie mam. Faceta też wybieram obiektywnie. Z tych co mnie chcą biorę tego kto najwięcej zarabia, a jak pojawi się po jakimś czasie jakis kto ma więcej to sorry, świat jest brutalny i trzeba poderwać bardziej majętnego, bo to zrozumiałe :)