Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panibolizabekk

Ból zęba - brak dziury, ubytku. co to może być ?

Polecane posty

Gość nie wyrokuj
WYROCZNIA_45 zamiast wyrokować proponuję wizytę u lekarza. nie rozumiem dlaczego przy dolegliwosciach bolowych, zamiast pojsc do dentysty, ludzie zaczynają sie "leczyc" na wlasne sposoby. a w takich przypadkach, im szybciej sie pojdzie do lekarza, tym lepiej. moze masz cos z miazga? np zapalenie miazgi (zdarzylo mi sie to tez kiedys). zeba uratowali mi w dormedzie pod warszawa. tzn trzeba go bylo niezle rozwiercic i leczyc kanalowo, ale zab nadal ma swoje miejsce w mojej szczece, mimo tego że już martwy. ale JEST! :)

Gość gwineiczyk
ja również uważam, że najlepiej będzie ja udasz się jak najszybciej do dentysty, zamiast diagnozować się na forum na własną rękę... Też miałem raz taki problem, myślałem, że to jakaś nadwrażliwość, a okazało się, że trafiłem na fotel w ostatniej chwili i nadal mam swój ząb, zamiast zbierać na implanty ;) również polecam Dormed pod Warszawą, znają się na rzeczy!

Gość szybko do dentysty
moze obumiera nerw, to bardzo bolesne jest

Gość ilonka o poraku
ja również zgadzam się z tym, że przy dolegliwościach zębowych powinno się iść do lekarza a nie szukać domowych metod... Ja polecam lekarzy z Dormedu, zawsze pomagają w sposób najlepszy dla pacjenta :)

Gość Ruudziielec
Ból zęba może mieć podłoże w wielu problemach. Ja polecam zrobić RTG zęba żeby się o tym przekonać. RTG robiłam tu : http://lux-dent.com.pl/rtg-zebow-wroclaw/ . Jak dla mnie są rewelacyjni i godni polecenia

Gość Ania

Po prostu idź do dentysty. Pewnie zrobi prześwietlenie. Polecam Villa Dentica w Krakowie na Bronowickiej, uratowałam tam kilka zębów.