Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okresowo boli mnie brzuch

co jecie gdy boli?

Polecane posty

jak macie bolesny okres to czy jest jakieś jedzenie ktorego musicie unikac bo wiecie ze wam tylko gorzej moze zrobic?

Gość jhgfd
jeslichodzi o jedzenie nie , ale unikam cieplych napojow ,poteguja tylko moj bol

Gość JYGVDXDXDGGT
ja unikam wszystkiego co powoduje wzdecia, m.in. fasola, groch, kapusta. ale tylko w dwoch pierwszych dniach, gdy bol brzucha jest najsilniejszy

no ja tez malo jem wtedy, ale cos trzeba :P czy jajka nie sa zbyt ciezkostrawne? ja zauwazylam, ze mam wtedy ochote na musli, albo chleb pelnoziarnisty, ale i jednoczesnie od tego pozniej bardziej mnie boli brzuch, bo nie dosc ze okres to dochodza sensacje zwiazane ze zjedzeniem duzej ilosci blonnika :P

Gość pijeme piwko
minimum 2

Gość nikt njie myje sie
sucharki,

a jajka to jecie etwdy?

Tak teoretycznie powinnas unikac czekolady i alkoholu. Pij rumianek, napar z malwy czarnej lub rooibosa z korzeniem imbiru

malwa czarna? musze poczytac. wole melise bo ona rozkurcza i uspokaja, rumianku nie lubie. wzielam nospe forte dzisiaj i 2 ibupromy i dopiero zaczelam dzien :O

Gość kamaroro
osobom poszukującym skutecznego kursu uwodzenia polecam te, prowadzone przez Wyższą Szkołę Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego. Mają bardzo szeroki wybór kursów, ja ukończyłem tam kurs uwodzenia dla facetów o nazwie Alpha Male i jestem bardzo zadowolony z efektów. Naprawdę serdecznie polecam www.wyzszaszkolauwodzenia.pl