Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adraste

po 5 latach rozstalismy sie drugi raz...

Polecane posty

Gość Adraste

Witam. Chciałabym opisac moją nieciekawa sytuacje...Otóż byłam z moim chłopakiem przez 4 lata. Na początku było nam wspaniale, zresztą jak w każdnym związku. jednak na kilka miesięcy przed rozstaniem coś zaczęło się psuc. Chłopak jakby oddalał się ode mnie, stał się niemiły i opryskliwy. Wiele razy próbowałam z nim rozmawiac ale on albo ucinał temat albo mówił, że jest zmęczony. Stwierdziłam, że damy sobie tydzień odpoczynku. Po tygodniu zadzwoniłam do niego i spytałam czy chce nadal ze mna byc. Powiedział mi, że raczej nie i że sie wypalił, już mnie nie kocha i, że coś w nim pękło. Od znajomej dowiedziałam się, że spotyka się z inną... Byłam załamana przez pierwszy miesiąc przechodziłam piekło ale nie odzywałam sie do niego. Po miesiącu, były napisał do mnie czy możemy się spotkac i porozmawiac i zgodziłam się. Zaczał mi mówic o tym jak strasznie załue tego co zrobił, że tęsknił i martwił się o mnie i że chciałby cofnąc czas i że teraz musi odpocząc i nie bedzie sie z nikim wiązał (oczywiście dziewczyna, z którą mnie zdradzał go rzuciła). Po kolejnym miesiącu ciszy napisał do mnie, że chce wrócic, że przemyslał wszystko i że mnie kocha. I wróciliśmy do siebie na 9 miesięcy. Było naprawde wspaniale, czulam, że sie zmienił, starał sie i że tym razem sie nam uda napewno. Niestety w ostatnim miesiącu znowu coś się zaczęło psuc, przechodziliśmy kryzys związany z moim brakiem zaufania po zdradzie, znowu zaczał się ode mnie odsówac. Gdy go troche przycisnełam w rozmowie powiedział, że przez ta trudną sytuacje, przez kryzys znowu zacza o niej myslec i zastanawiac sie "co by było gdyby" i że nie moze dluzej ze mna byc i mnie tak ranic, zaczał siebie obwiniac ze to on wszystko zepsuł i że nie radzi sobie z poczuciem winy. Spytałam czy ja kocha, powiedział, że nie i że sam nie wie dlaczego o niej myśli bo nie czuje do niej nic specjalnego. Rozstalismy sie po raz drugi i od tamtej chwili minęły 3 tygodnie. Przez pierwsze 2 dni pisałam i dzwoniłam chciałam aby wszystko przemyslal ale nie odpisywał ani nie odberał tlefonów. Od czasu zerwania milczy... Od naszych wspólnych znajomych wiem, że sie o mnie wypytuje, że sie martwi o mnie. Mówił, że nadal mnie kocha ale przez te wszystkie negatywne emocje uczucia osłabły... Nie wiem co mam robic, czy mam na niego czkac? jak powinnam sie zachowywac w stosunku do niego? Nadal próbowac sie odzywac czy moze milczec? Czy ktoś z was miał podobną sytuacje albo partner chciał wrócic 2 raz? Pomocy, nie radze sobie :(

Gość aj tam aj tam olaboga
jakiej zdradzie??? spotykal sie z tamta po waszym rozstaniu przeciez

Gość aj tam aj tam olaboga
poza tym juz raz do siebie wracaliscie i co?? nic z tego nie wyszlo daj sobie na luz ile macie lat?

Gość dzika kicia ma pazurek
moze jest rozdarty uczuciowo miedzy toba a nia???? np moze byc tak ze ciebie kocha i czuje sie swietnie w twoim towarzystwie ale ona daje mu np niezapomniany sex....no i tu problem co wybrac a jak wiesz facet nie moze obyc sie ani bez jednego ani bez drugiego

Gość Adraste
aj tam aj tam olaboga: On za pierwszym razem jak mnie zostawił zdradzał mnie z tamta dziewczyna przez ponad miesiąc a teraz jak pojawił nam sie kryzys to znowu do niej wrócił. Obecnie mamy po 22 lata a zaczeliśmy się spotykac w 1 klasie liceum. dzika kicia ma pazurek: Wydaje mi sie, że nie w tym jest problem bo w lozku dogadywalismy sie swietnie. Wydaje mi się, że on jest typem osoby, która ucieka od problemów bo oba przypadki gdy ode mnie odszedł pojawiły się w czasie gdy nie za dobrze nam sie ukladalo. Zresztą za pierwszym razem jak sie spotykali ona go zostawiła dla naszego znajomego i jednoczesnie miała jeszcze chłopaka z którym była od kilku lat... Nie wiem moze znudziłam mu sie poprostu albo przestraszyl sie tego, że nasz zwiazek zaczynał się juz robic powazny a on sie jeszcze nie wyszalal (jestem jego 1 powazna dziewczyna on dla mnie zreszta tez jest tym 1). A z ta dziewczyna moze byc w niezobowiązującym, latwym zwiazku...sama juz nie wiem