Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ironiczna eM

Ciuszki dla chłopca od 0-9m, wózek

Polecane posty

Chętnie odsprzedam ciuszki jak w temacie za grosze..paczka ma około 80szt. Spiochy, body,bluzeczki,krótkie i długie spodenki..wszystkie w stanie prawie idealnym..mnie to zajmuje miejsce w szafie a może którejś z was się przyda..cena za tą paczkę myślę że niewielka (60zł), oprócz tego mam do sprzedania wózek spacerówka +gondola,duże pompowane koła, stan bdb za 150zł..zainteresowanym mogę wysłać zdjęcia na maila..odbiór osobisty na terenie łodzi pozdrawiam

Witam,ja jestem zainteresowana. poproszę zdjęcia na maila: stella1414@o2.pl Z góry dziekuje.

Jasne podesle wieczorkiem bo jestem jeszcze w pracy. Później proszę o kontakt mailem na co ewentualnie padła decyzja. Ciuszki są większości neutralne choć niektóre typowo chłopiece jak np szorty na lato. Pozdrawiam

Gość monisiQ
prosze o foto na maila monika1253@vp.pl

mała ironio, nie dostałam nic na skrzynkę; rozumiem, ze nie miałaś jeszcze czasu wysłać. Czekam na fotki i pozdrawiam

Gość grthb ytjunb
PROSZE FOTKI WOZKA beata210919@wp.pl

Przepraszam za opóźnienie net mi w domu padł teraz pisze z pracy postaram się wysłać fotki w miarę szybko w końcu to przecież mnie zależy na pozbyciu się tych rzeczy :)