Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

luci118

gdzie wesele byście zrobiły ,jakbyście nie musieli patrzeć na kasę

Polecane posty

J,ja zrobiłabym w Hotelu Gołębiewskim w Wiśle ,jeden dzień bez noclegu gości to 300 zł,jak dla mnie to tylko pomarzyc

Nie zrobiłam wesela wcale nie ze względu na kasę (jej brak). Nie zrobiłam bo nie lubię wesel. Wolę kameralne grono bez balangi o picia do białego rana.

Gość jak struś
Na pewno nie w Gołębiewskim. Wstrętny moloch, szpeci całe miasteczko. Może Kocierz albo Promnice? Pięknie jest też w Alpinie w Szczyrku.

Gość Armani Code
nie muszę patrzeć na kasę bo robię takie wesele, jakie zawsze chciałam - małe, skromne, bez wielkiego halo a nie spęd na 150 osób. natomiast jeśli nie musiałabym patrzeć na rodzinę to wzięłabym ślub we dwoje na egzotycznej plaży bez gapiów.

Gość aniutek263
ja marze o braku wesela tak naprawde i gosci tez

Gość 13f
Gołębiewski w Wiśle? OK, czyli bezguście jest, tylko nowobogactwo jeszcze poniżej poziomu...

Gość teraz_ja_na_dokladke
dokladnie taki, jaki wzielam tydzien temu :-)

Gość lillliannna
gdybym mogla wziąć ślub taki jak bym na prawdę chciała to byłaby to uroczystość 3-osobowa: ja, mój przyszły mąż i ksiądz... i chciałabym mieć białą letnią zwiewną sukienkę... po złożeniu przysięgi od razu pojechalibyśmy na lotnisko rozpocząć 2-tygodniowe wczasy w jakimś ciekawym, ciepłym miejscu :) ale będę miała około 20-stu osób, skromny obiad, kawa ciastko, kolacja, muzyka z laptopa i też będzie mi się podobało... i jak dostanę urlop to może nawet spełnią się te 2-tygodniowe wczasy... nawet tydzień by mnie urządzał :)