Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szyszuniaaa

Czy danie prezentu na ślub to obciach ?? Nie wypada ??

Polecane posty

Gość jak struś
Oczywiście ze wypada dać prezent. Ale sorki ten Twój jest jakiś dziwny. Ja bym nie chciała czegoś takiego dostać przy żadnej okazji.

Gość szyszuniaaa
ale ja go nie daję Tobie także spokojnie

Gość jak struś
Skoro tak dobrze znasz młodych to czym się przejmujesz.

Gość Armani Code
prezent wypada dać. czemu nie? należy się natomiast zastanowić, czy daje się prezent, który się spodoba.

Gość aniutek263
a ja poniewaz uwielbiam zapachy to bym sie ucieszyla z takiego prezentu:) pewnie znasz dobrze pare mloda i wiesz czego potrzebuja.

Gość 13f
Moja praktyczna natura mówi - wolę PLN200. Co do prezentu - fajny, trochę nijaki ale z klasą, spodobałby mi się bardzo. Czyli może być i to i to, obciachu nie ma.

Gość szyszuniaaa
Jaki odświeżacz powietrza ??? Ja wiem, że oni lubią olejki zapachowe, kadzidełka etc. dlatego szukałam czegoś w tym stylu. Wiadomo, że samemu się nie kupi czegoś takiego za 200 zl.

Gość szyszuniaaa
Ale nie wiem, zobacze, moze jeszcze cos innego poszukam skoro tego na ślub nie wypada ?

Gość huhugyg
Teraz to tylko:kasa, kasa, kasa. Bo przeciez wesele musi sie zwrocic i jeszcze przyniesc dochod. Hahahahahahaha

Gość ,mjfndj
dawać prezenty jak najbardziej wypada, twoje koleżanka jakaś fiśnięta jest. I jeśli jak sama powiedziałas lubią olejki zapachowe to prezent jest ok.

Gość moim zdaniem....)
jak najbardziej wypada. I właśnie fajnie dostać na ślub coś oryginalnego, czego sobie sami nie kupimy, bo nam zawsze będzie na to szkoda kasy. Jeżeli młodzi nie są pazerni na pieniądze to jestem za takim prezentem. Jest elegancki, pomysłowy i fajny :)

Gość aniutek263
to co jest dobre? garnki czy posciel. ja bym sie ucieszyla dostajac taki prezent.

Gość la czika bonita
ja tez lubie kadzidelka, i kominki z olejkami zapachowymi, ale na prezent slubny nie chcialabym dostac takiego zestawu. Tu sie inaczej mysli, liczy sie kasa przede wszystkim, mlodzi beda wszystkiego potrzebowac na poczatek, wiec lepiej dac im te kase, a oni wybiora co za nai chca kupic. I wydaje mi sie, ze ten zestaw co wybralas mozesz im dac, ale jako dodatek do kasy, ktora im dajesz, a nie zamiast. Poza tym ja zawsze na sluby daje kase, raz tylko sie przelamalam i za namowa kolezanki dalam prezent. Okazalo sie, ze takich zestawow mieli kilka:/ glupio sie czulam i potem juz zawsze tez dawalam kase.