Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolllinaaaaa

Mój facet ma pretensje o wszystko! POMOCY

Polecane posty

Gość heeeehe
no to go kopnij w du*e !

Gość a tamm
no dokładnie ! jw

Gość pitulinka
to jet chorobliwa zazdrosc. Powinnas uciekac zanim calkiem ci zamknie w zlotej klatce. Napewno lepiej nie bedzie, niedlugo zabroni ci gdziekolwiek wychodzic, nawet do szkoly czy do pracy. tylko czekac na rekoczyny... Dziwie sie, ze z nim jestes. to nie jest normalna milosc...to jest CHORA "milosc" i uzaleznienie....

Gość karolllinaaaaa
zdaję sobie z tego sprawę, tylko, że bardzo go kocham i nie wyobrażam sobie życia bez niego... :(

Gość pitulinka
bo jestes od niego uzalezniona!!!! Czy jak zacznie cie bic, zlamie szczceke, wybije zeby, bo poszlas z kolezanka do kina, to tez powiesz, ze go kochasz? Dziewczyno, uciekaj, zanim ci zycie zrujnuje...czy ty naprawde nie czytalas o takich typach??????????? no, ale on to wszystko robi z milosci....

Gość pitulinka
taaaa, az do pierwszego razu....ale ty wiesz "lepiej"....zasloz sukienke po kostki i siedz w domu i go trzymaj za raczke.... Jestes mloda i glupia....

Gość buhhahaha przeciwny
alkoholowi i przemocy :D a to, co tobie robi, to też przemoc, tylko nie fizyczna... ale takie jak ty to lubią, więc nie wiem, po co zawracasz nam tu głowę :O gratuluję chłopaka, który ma cię za kurwę i myśli, że gdziekolwiek nie idziesz to po to, by dawać dupy obcym :O a ty go "tak kochasz" :O

Gość bambiska
Ja, pierdole...ten facet cie wogole nie szanuje, nie ma do ciebie zaufania....traktuje cie jak wlasnosc! Jest zaborczy. W zyciu z takim facetem bym nie byla. Jeszcze troche i do rodzicow ci nie pozwoli isc....przeczytaj to co napisalas jak tylko słyszy dźwięk mojego telefonu dostaje szału Zrobił ogromną awanturę, bo poszłam z przyjaciółką na pizzę wakacje- całe w domu. Żadnego wychodzenia na plażę, no bo wszyscy się patrzą żyję w ciągłym strachu, aby nie zrobić czegoś, co nie będzie mu pasowało, kłótnia o makijaż On cie nie kocha i gwarantuje, ze niedlugo pokaze na co go stac... On cie nie szanuje, ale ze ty sie tez nie szanujesz....boszzzz...

Gość niebadzglupiaej
Boże.. byłam z takim, na szczescie to juz przeszlosc teraz chodze gdzie chce, z kim chce, wracam o której chce :) cudownie

Gość alig5
Myślę, że powinnaś go zostawić jeśli nie chcesz reszty życia spędzić na uwięzi. im cześniej tym lepiej. Łatwe to nie jest, ale z czasem rany się goją a jak on się nie zmieni to do końca będziesz nieszczęśliwa

Gość nlikaddd
Dziewczyny, co wy mowicie! Przeciez autorka powiedziała ze jej mezczyzna jest przeciwny alkoholowi i przemocy! :D:D:D To nic ze traktuje ja jak przedmiot, szmate i kurwe co mysli tylko o innych hvjach, zastrasza i nie szanuje ale przeciez on jest przeciwny przemocy autorko planuj slub i dzieci, to wymarzony ojciec i maz Zreszta z twoim brakiem godnosci i syndromem ofiary nastepny facet bedzie taki sam bo widac potrzebujesz dreszczyku emocji

Gość mama offermy
zdradza cie

Gość dwdwasd
przemysl czy warto o niego walczyc.