Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GARNIER ultralift

Da sie jeszcze wyjść z tej sytuacji z Twarza?

Polecane posty

Gość GARNIER ultralift

Weszlam na profil mojego chlopaka na facebook, gdyz zadzwonil do mnie zeby mu podac wazna informacje z poczty. Nagle napisała do niego jego kolezanka. Wiec pomyslalam ze bede mila i odpisze jej i szybko zakoncze rozmowe. A teraz wszystko obrocilo sie przeciwko mnie... ona zaczela pisac ze maja sie umowic na kawe, a gdy odpislam w imieniu mojego P ze chetnie sie wybiore ze soja dziewczyna i zeby ona przyszla ze swoim mezem. Ona na to ze czy nie moga sie zobaczyc sami... nie odpisalam nic wielkiego... poprostu staralam sie byc mila. choc przyznam ze niezle mnie to wkurzylo. pozniej rozmawialam ze swoim chlopakiem i zaczelam krzyczec ze nie podoba mi sie ze umawia sie z innymi laskami za moimi plecami na kawe i po kłotni sie rozlaczylam. wczoraj weszlam sobie na swoj profil a tam wiadomosc od tamtej dziewczyny " dzieki za wczorajsza rozmowe" ja odpisalam " nie ma sprawy" ona na to " i wzajemnie" ja odp. "hahaha". od razu napisalam do swojego chlopaka ze nie chce go wiecej widziec na oczy i ze z nim zrywam bo wlasnie wydal mnie przed swoja kolezanka. teraz prosi zebym wrocila do niego ale jestem tak wkurzona ze mam juz go dosc. I teraz co powinnam zrobic? najchetniej chcialabym sie jakos zemscic jeszcze bardziej. Chce zeby poczul to co ja poczulam kiedy dowiaduje sie ze flirtuje z kolezankami na fb. jak sie zachowac?

Gość fgdfdffgfg
nie jest twoim męzem, nie rzucaj sie tak, moze flirtowac z kim ma ochote

Gość zostaw go..
jakaś popierdolona jesteś bo nie potrafisz opisać tego, co było. gorszej bazgraniny dawno nie dane mi było czytać. patologia! :O

Gość aaaaaaaahaaaaaaaaaaaaa
juz mu dałaś popalic

Gość GARNIER ultralift
a co lepsza okazalo sie ze wpaplal wszystko ( o tym ze to ja pisalam w jego imieniu) swojej kolezance z pracy czyli siostzre tej dzieczyny z fb. czuje sie fatalnie bo zrobil ze mnie losia. Przeciez jako chlopak powinien bardziej sie zatroszczyc mna a nie tym ze jego kolezanka moze byc urazona... mam juz go dosc! jest mi wstyd przed jego znajoma tylko dlatego ze mam takiego durnego chlopaka i obrabia mi dupe zeby przypodobac sie kolezankom. zawsze kazda inna jest wazniejsza ode mnie:(

nooo...teraz opanna bedzie sie pilnowac piszac do niego na fb. Przerzuci sie na smski ;) albo maila :P tak czy inaczej kawa bedzie chyba grana skoro twój sie tak nie buntuje :P

Gość GARNIER ultralift
na smski sie nie przerzuca bo moj P jest zagranica. Z reszta ta laska ktora do niego pisala jest fatalna i nawet by sie z nia nigdy nie umowil. Tylko deneruje mnie to ze wciaz musi z wszystkimi dziewczynami flirtowac. oklamuje mnie wciaz i spiskuje za moimi plecami obrabia mi tylek tak bym zawsze wyszla na gorsza od niego. co to za chlopak skoro dba tylko o swoje interesy?

a ty co robisz teraz?

swój trafił na swego ;)