Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewusiak89

Bachory biegaja mi pod oknem i wydzieraja sie !!

Polecane posty

Gość glupie bachory
porozganiaj towarzystwo postrasz czyms

weś napełnij woreczki z wodą i rzucaj w nich :P:P troche dziecinne ale polecą odrazu do mamusi sie poskarrzyć i nie wyjdą do końca dni ;p;p

Gość tak jest wszędzie
Trzeba czekać na zimę, wtedy siedzą w domach.

Gość boze.....................
u mnie to samo........ mieszkamy na strzezonym osiedlu i takie podworko przed ochrona jest matki powypuszczały tu dzieci i tragedia........ drą gęby jezdza hulajnogami i rowerami stukajac o ziemie jest jeden wielki huk, mam ochote włączyc głosno jakies piosenki ktore zwieraja przeklenstwa to moze matki zabiora te bachory.....

Gość glupie bachory
Ja na ten przykład wskakuję w dziadkowe pantalony, na głowę zakładam mamine rajtuzy i pohukując niczym sowa śnieżna w okresie godowym, biegam dookoła podwórka znacząc swój teren strugami moczu, jabłkami nawozu i zielonkawą plwociną :classic_cool:

Gość takie jest życie....
nie pamięta wół ja cięlęciem był:D mnie najbardziej wkurwia chamstwo dorosłych, dzieci to tylko dzieci:)

Gość lonsona
u mnie to samo, sąsiadka zajmuje się pilnowaniem dzieci i ciągle ma około 5 bachorów, jak jest ciepło to są w ogródku, okna z mojej sypialni wychodzą prawie na jej ogródek więc słyszę tych małych gnojów całymi dniami

Gość lonsona
takie jest życie.... dobra ja rozumiem ale jak jestem zmęczona i chcę odpocząć to mnie trafia! i to nie jest raz na tydzień ale ciągle!

Gość mikoko
u mnie wczoraj bawili sie w wojne, matko, co to byly za wrzaski... na poczatku jeszcze mnie to smieszylo, te ich "BAZA ODBIÓR! AAA, JESTEM RANNY! COFAĆ SIĘ, COFAĆ SIĘ! AAA!", ale po godzinie mina mi zrzędła... :-O

Gość lonsona
Ja ostatnio rzucałam kupą w sąsiadkę, ale nie trafiłam :O O ona jakaś głupia pukała się palcem w czoło i pokazała mi język :O

Gość mikoko
i przerzedziła grzywka :O

Gość takie jest życie....
lonsona - jak ja sobie przypomne co ja wyrabialam i jak darłam mordę pod czyimiś oknami za młodu to mi się głupio robi:D dlatego choć teraz wrzaski dzieciaków mnie denerwują (tak,tak:D ) staram się trzymać nerwy na wodzy :D i im to wybaczyć -ot taka na mnie kara przyszła za tamte czasy:D

Gość cfvghbnmjk,l.;/
to sie wyprowadz kurwo do lasu tam cisza :)

Gość ririaka
trzeba było założyć krótkie portki, bejsbolówkę daszkiem do tyłu i z radością oraz uśmiechem na gębie dołączyć do tej rozwrzeszczanej zeszczanej gawiedzi ;D

stań na poręczy balkonu i udawaj robinhuda :) ale przedtym załóż sobie na łep rajstopy i pantalony ;))

Gość o panieneczko
Jak ja nienawidze tych gowniarzy pod moimi oknami.Dra ryje i biegaja w kolko debilne gnoje a ich popaprani rodzice nawet nie staraja sie ich uspokoic! Nie mam spokoju ciszy jestem znerwicowana.Prosby o spokoj nic daja a wrecz przeciwnie rozjuszeni rodzice tych kanalii jesscze bardziej zachecaja te potwory do halasowania.Marze by powstaly osiedla kids free.Ale nie ma!! wiec pozostaje gonic spod okien i ewentualnie wzywac policje (bo art.51 kod.wykroczen) a na bachory rozpuszczone sasiadow do ADM czy sadu (bo art.144 kod.cyw.) I NIECH SIE STANIE CISZA bo zaklocanie _spokoju_ odnosi sie do kazdej pory.

Gość gyhdddy
Oczywiscie to bylo do pryszczyca a nie do o panieneczko.o panieneczko popieram!

U mnie też dzieciaki krzycz, wołają mamę do okna. Mają to po ojcu bo jak jest na podwórku to wolą żonę do okna

Zero tolerancji i kultury!!! też kiedyś byliście takimi rozwrzeszczanymi bachorami a teraz przeszkadza.... ZAMIAST OSIEDLI DLA KATOLIKÓW POWINNI ZBUDOWAĆ ZAMKNIĘTE OSIEDLA DLA TAKICH JELOPOW I ANTYLUBIĄCYCH DZIECI HAMSKICH ODMIENCOW JAK WY!!!

Gość Cii*
U mnie to samo, chwili spokoju.... :-o

Gość ja tez mieszkam na parterze
Zero tolerancji i kultury to maja te tlumoki z wrzeszczacymi bachorami.Jakim imbecylem trzeba byc zeby zaklocac ludziom spokoj!!!

Gość 13abcdef
MAM TEN SAM PROBLEM .DWIE grupy dzieci na osiedlu.jedne małe,płacz ,głośny pisk,wrzaski i mamy stojące obok-a niech się dzieciak wydrze,to w domu będzie spokojny.Druga grupa nastolatki-zabawa w chowanego pod moimi oknami,krzyki,zaklepanki,wrzaski,typu O..WIDZĘ CIĘ itp.zwariować można.Ale gdzie iść na skargę.Probowałam rozmawiać z matkami.Jedna była chamska,a druga obrażona .Jej dziecku i innym wolno wszystko.To ja mam wygorowane wymagania.

Gość zona konkretnego
U nas w Pulawach z 15 lat temu byl lepszy numer. Na osiedlu Niemcewicza bloki sa poustawiane ciasno jeden przy drugim, prawie okno w okno. Byl taki debil co wystawil Altusy na balkon i dawaj katowac cale osiedle disco-polo. Mowiono mu, zwracano uwage, proszono, grozono policja - nic. Jak policja przyjechala to sciszyl. Policja pogadala i odjechala to apiac z powrotem poglosnil. Nie mozna bylo w lato okna otworzyc bo uszy puchly od tego nieustannego lup-lup-lup! W koncu maz sie w****i, przyniosl z piwnicy wiatrowke i normalnie z okna przestrzelil mu te glosniki :D Nie przestaly grac ale zaczely charczec i wyraznie przycichly. A wlasciciel wybiegl na balkon co sie stalo. O jak biadolil biedaczek, o jak sie wsciekal, odgrazal calemu osiedlu :D ale chuj nie wiedzial kto strzelal wiec nawet jak policja przyjechala to skonczylo sie na spisaniu zgloszenia i to wszystko. Od tamtej pory byl spokoj z osiedlowym di-dzejem.

Gość gość
U nas jest takich kilku,ale mają trochę lepszy gust muzyczny i nie wystawiają głośników.Jeszcze dzieci wrzeszczące do tego,tak się żyje na blokach:-P