Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość netkuska

minetka podczas okresu?

Polecane posty

Gość gość
Byłem młodym prawiczkiem a Ona już doświadczona seksem,uczyła mnie wszystkiego a szczególnie uwielbiała i nauczyła się kochać kiedy miała okres i nawet taki obfity.Tak mocno to polubiłam że zawsze z niecierpliwością oczekiwałem takiego specyficznego dnia i nie straszne mi było Jej tam lizać łe*htaczkę i kilkakrotnie piepszyć,a lubiła to tak ogromnie,taka była podniecona że kazała mi tam wkładać całą dłoń.W tych momętach była szczególnie nadpobudzona jak nigdy,prawie traciła przytomność i zmysły...POLECAM

Gość gość
Ty gosciu chyba miales sen

Gość gość
Snøw o takich jak ty,to ja na pewno nie miewam ! :P

Gość gość
seks dopochwowy w trakcie okresu - ale zwykle w drugim, trzecim dniu (raczej nie pierwszym) uprawiałem. Minetę także ale wtedy jak dziewczyna miała szczelnie założony tampon i i wówczas wibrowałem jej językiem po łechtaczce. Dlaczego to robiliśmy - bo faktycznie miała straszną chcicę podczas okresu. Niektóre dziewczyny tak mają i dlatego się kochaliśmy. Lizanie krwi miesiączkowej nie polecam bo nie jest to dość fajne i higieniczne ale przy odpowiednich środkach zapobiegawczych można. Moja dziewczyna w czwartym dniu miesiączki miała już zwykle bardzo skąpe krwawienie i normalny seks przypominał bardziej defloracje niż seks podczas miesiączki

Gość gość
W trakcie okresu wydalana jest krew, nie zapłodnione jajeczko, ściółka macicy, skrzepy. Smacznego :)

Gość gość
Partner wtedy chce seksu, bo wie, ze moze bezkarnie isc na całosc, a te idiotki piszą jakie to ekstra :)

Gość gość
Kiedy moźna dać kobiecie więcej ,to takie drobiazgi nie robią wrażenia.:P

Gość gość
Wydaje mi się że o ile jest się w związku i kocha się kogoś bardzo mocno to zrobi się dla tej osoby wszystko,bez względu na to czy jest to obrzydliwe czy nie na tym przecież polega miłość,myślę że w przyszłości gdy będę miała partnera doceniła bym fakt że chce mi to zrobić w trakcie okresu.

Gość gość
Bardzo to lubię...dla mnie to przejaw absolutnego oddania i miłości ze strony mojego faceta w sensie że się mnie nie brzydzi nawet podczas okresu..nie chciałabym być z kimś kto ma jakieś uprzedzenia i zahamowania

Gość gość
Mam wrażenie na podstawie swoich doświadczeń że to kobieta odczuwa dyskomfort w takiej sytuacji

Gość gość
Zapraszanie na seks telefony kogoś kto może być małoletnim jest surowo karalne.