Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wesoły wiesio

jestem uzależniony od dziwek

Polecane posty

Gość wesoły wiesio

i jest zajebiście

Gość lskdasofjsingonhgms
bo na porządną kobiete nie zasługujesz

Gość Metalucifer
zaraz laski przepuszczą atak że już masz hiva , syfilis i cos tam jeszcze

Gość s3fa
dzifka tansza w utrzymaniu niz zona, wiec warto!

Gość wesoły wiesio
a w dupie je mam. a ja powiem wręcz odwrotnie- TO ONE NA MNIE NIE ZASŁUGUJĄ

Gość lskdasofjsingonhgms
jak jesteś taki zadowolony to korzystaj . wkońcu one też zarabiać muszą. dla mnie jako dla kobiety facet który korzysta z takich usług jest nikim wartościowym .

Gość wesoły wiesio
ha ha, sama jesteś mało wartościowa

Gość ale ty
marne prowo

Gość wesoły wiesio
taaaa, zmuszają się, jakoś za darmo potrafię wyrwać pannę, ale i tak wolę zapłacić dziwkom. chociaż porządnie zrobią loda

Gość wedżajna terminatora
Kobietki, zazdroscicie bo wam za seks nikt nie płaci?

Gość lskdasofjsingonhgms
nie jesten mało wartościowa . ja szanuje swoje ciało i nie płace za sex, nie płace za to że jakaś dziwka będzię zadawalać mnie bo nie potrafię znaleźć kogoś kto mnie pokocha. widać nie zasługujesz na nic innego jak dziwka której zaplacisz bo porządnej kobiety nie interesują tacy faceci. a że się tym szczycisz to tylko potwierdza że masz to na co zasługujesz czyli dziwke

Gość wesoły wiesio
zazdroszczą bo NIE MAJĄ FACETÓW, albo oni zdradzają je. czemu się dziwić, dzisiaj trudno o idealną partnerkę dlatego wolę mieć chociaż porządny seks

Gość nałogi to dobra rzecz
najlepszy jest nałóg miłości idź, kup promocja w tesco

Gość wesoły wiesio
jak już mówiłem, STAĆ MNIE KURWA NA PANNĘ, ale wolę dziwki. i wytłumacz mi to - dlaczego panna do mnie zarywala? bo mam kasę, mieszkanie, samochód? w dupe wsadzcie sobie tą wymyśloną miłość

Ale jak najbardziej, korzystaj! Całe stado dziwek odwiedzi cie na zakaźnym za jakiś czas, Po chuju przyjdą.

Gość ale sie dobraliscie
mam znajomego, ktory lata na dziwki. Zdradza zone az sie kurzy. Wyrywa chetne na necie, jezdzi do agencji, ma drugie mieszkanie, o ktorym zona nie wie i tam sprowadza baby. A jak potrafi mowic o wspanialej zonie, jak ja bardzo kocha! hahaha Hipokryzja do potegi! zreszta chyba alkohol i to koorestwo mozg mu juz wyzarlo. Zalosny koles.

Gość lskdasofjsingonhgms
ale dlaczego wrzucasz wszystkie kobiety do jednego worka . oczywiście , że są takie które się sprzedają na ulicy ale i takie które mowią że nie są dziwkami a lecą tylko tak jak napisałeś na samochód , mieszkanie itp . Dla mnie to jedna kategoria kobiet tylko jedne otwarcie mówią o sobie po imieniu . Ale są porządne kobiety, które szanują się . Jest i miłość tylko trzeba znaleźć tą drugą połówkę. Porządne kobiety też potrafią uszczęśliwić swojego mężczyznę , tylko oboje muszą dbać o związek jak i o sfere seksualną.

Gość wesoły wiesio
przez 12 lat jeszcze niczym się nie zaraziłem. a poza tym to bardziej ufam dziwkom niż normalnym cichym z pozoru porządnych kobiet. to są dopiero kurwy. dają dupy innym, a nawet nigdy nie robiły badań. pierdole je

Gość ega3
rasowy kot jednej dziury nie pilnuje!

Gość wesoły wiesio
miłość? wierzyłem w nią gdy miałem 17 lat. dzisiaj mam 35 lat, i nie żałuję żadnej podjętej decyzji i nie tęsknię za drugą polowką

Gość lskdasofjsingonhgms
żal mi takich osób jak ty . przemawia przez Ciebie gorycz i nienawiść. Mimo że ty poznałeś takie kobiety w swoim życiu nie wszystkie takie są . Czy uważasz że Twoja Mama też jest taką kobietą . Więc masz przykład że są porządne kobiety.

bardziej ufasz dziwkom? to odwrotnie niż one:D one ufają tylko twojej kasie, nawet twojemu chujowi nie ufają, bo po rżnięciu z tobą biegają na badania:D

Gość wesoły wiesio
matke mam w dupie, jest dla mnie warta ile dzisiejsze gowno

Gość wesoły wiesio
i dobrze. za to im płacę- za dobry seks. reszta mnie nie obchodzi

Gość lskdasofjsingonhgms
dziś nie tęsknisz .... ale mając 60 lat gdy będziesz siedział sam w domu albo nadal u dziwki,poczujesz co straciłeś. teraz jesteś młody więc nie zauważasz co tracisz . tracisz czas, bo mógłbyś mieć już żonę , dzieci . Ale ty napiszesz pewnie po co ? więc mając te 60 lat poczujesz co to samotność , brak miłośći od kochającej kobiety . ja mam 23 lata i cieszę się że mam wiare w ludzi . więrzę że nie wszyscy faceci zdradzają, oszukują .

Gość ale sie dobraliscie
a zyj sobie jak chcesz, nic mi do tego. Ja patrze na takich facetow z politowaniem. Chce taki pokazac jaki to nie jest jurny samiec,a tak naprawde to smieszny jest. W kazdym badz razie ja sie takich facetow brzydze, nie dotknelabym takiego, jakbym wiedziala,ze lata po burdelach.

Gość wesoły wiesio
taaaa, poczulbym, chyba frustrację z gownianego życia, pomarszczonej, wrednej żony. pierdole. byłem już kiedyś w związku, i to nie jest dla mnie

Gość lskdasofjsingonhgms
kolejny przykład mężczyzny który skrzywdzony przez kobietę nie daje szansy innym żeby udowodniły że są warte jego uczucia . przykro mi że jesteś taki zamknięty w swoim świecie gdzie wszystkie kobiety są złe.

Gość lskdasofjsingonhgms
oczywiście byłeś w związku gdzie pewnie kobieta Cię zdradziła albo zraniła w inny sposób . tylko czemu oceniasz wszystkie kobiety przez pryzmat tych kobiet które Cię zawiodly .