Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masakrajednawielkachodząąca

W kim ja sie zakochalam.... nie wierze...

Polecane posty

Jestem bardzo ladna dziewczyna, nie jestem glupia, studiuje 3 kierunki, 2 dziennie i jeden zaocznie. Jestem szczupla, wysoka, biustu dody nie mam, ale mimo wszystko faceci sie za mna ogladaja, mam dlugie wlosy, duze oczy. Do tej pory mialam kazdego, ktorego tylko chcialam. Do rzeczy. ON: -duzo nizszy ode mnie, ja nosze wysokie buty, bo bardzo lubie szpilki, wtedy czuje sie z nim jak z krasnalem. -jest piegowatym "albinosem" -jest starszy ode mnie (ja mam 24) o 10 lat, a nadal ma pryszcze -ma strasznie, wybitnie, niewiarygodnie małego! -to chodząca ciapa -ma oczka jak swinka, takie malutkie -przychodze robić mu dobrze, bo on chce (co prawda zawsze najpierw mysli o mnie, ale gdy nie mam ochoty zrobic mu loda, to tak mnie zmanipuluje ze i tak robie) -rzucilam dla niego faceta, zktorym bylam 5 lat i UWAGA TERAZ NAJLEPSZE: -jest ksiedzem. Szaleje za nim, kocham go, uwielbiam, mimo ze nie jest przystojniakiem, nie mam pojecia czy on mnie kocha, mowi ze tak, ale zachowuje sie jakby tak nie bylo. potrafi calymi dniami sie nie odzywac, a gdy sie spotkamy to tylko mu seks w glowie. Nigdy nie bede jego zona, marnuje sobie zycie, bo moglabym miec kogos z kim nie musialabym sie wiecznie ukrywac. Kocham go, nie wyobrazam sobie zycia bez niego, latam za nim jak glupia...

Gość jurgen prochnov
co za durne prowo :O ze tez chce ci sie tak płodzic :O

to nie jest zadna prowokacja!! widze, ze jak sytuacja jest troche bardziej trudna i niecodzienna to zaraz twierdzcie ze to prowo. otoz to nie jest zadna prowokacja! mam lepsze zajecia niz wymyslanie bajek!

zapomnialam dodac, ze oczywiscie jest gruby!

Gość tytytyt
Taaa, jasne, szczególnie w odniesieniu do jego małego fiuta bys chciała z nim być.

bezmozgom dziekuje.

Gość ten co wie
"Do tej pory mialam kazdego, ktorego tylko chcialam" inernet wszystko przyjmie

Gość dyrdymalek i
upal w kraju daje sie we znaki

ja trace wiare w ludzi. Jak mozna zerwac z kims, bo ma malego? oczywiscie, ze wolalabym zeby mial wiekszego, ale ma takiego i ja nic z tym nie zrobie. mimo wszystko go kocham, a podejrzewam ze on chce byc ze mna tylko dlatego, ze jestem ladna.. myslicie, ze nie wolalabym sie zakochac w przystojnym, normalnym, niezajetym facetem z wiekszym penisem. oczywiscie, ze bym wolala!

nie kreci mnie sutanna.

Nie wiem co. Wszystko. Ciezko jest powiedziec. Mnie nie przeszkadzaja te jego pryszcze ani maly penis, dziwie sie tylko ze zakochalam sie w kims kto uroda nie grzeszy,no i najgorsze jest to,ze ja biegam za nim, a nie odwrotnie

ale niektorzy z was to nienormalni sa. ubzduraliscie sobie, ze to prowo. mam pokazac jego zdjecie czy co do cholery zebyscie uwierzyli. nie wiem co w tym takiego dziwnego, ze uwazacie ze to prowokacja. zreszta myslcie sobie co chcecie.

wy się śmiejcie, ale ja znam dziewczynę z identyczną historią - wiem, że prawdziwą :O 🖐️ zresztą...sama byłam bliska wplątaniu się w coś takiego

Gość forumowe doktore
bóg cię ukarze autorko,permanentną biegunką po kres twych nędznych dni :classic_cool:

Gość samotna mamaaa
wiesz, prawda jest taka: facet jest brzydki, ty ladna, wiec wydaje ci sie jasne ze powinien za tobą szalec. A ze tak nie jest to szlag Cie trafia i robisz wszystko zeby mu sie przypodobac, zeby udowodnic swoją teorie ze jestes taka fajna ze mozesz miec kazdego a tym bardziej takiego jak on. Nie potrafisz przyjac do wiadomosci, ze ktos taki jak on nie ugania się za tobą i podswiadomie robisz wszystko zeby tak bylo. Sytulacja jest inna niz zawsze i to chyba najbardziej cie w nim pociaga, bo gdyby uganial sie za toba jak kazdy, i bylo by jak zawsze, to juz dawno bys sobie go odpuscila. PS. jestem psychologiem i znam sie troche na ludziach;) Oczywiscie nie przynasz mi racji, ale podswiadomie i tak wiesz ze mam racje.

Gość bywa i tak :)
chociaż przyszłości żadnej to nie ma

ta 3 kierun ki to nie ma czego zazdrości ani co podziwiać po prostu nei wiesz sama czego chcesz:D

Gość skarb nie facet
jak ma malutkiego to nie widać mu wzwodu spod sutanny w trakcie lekcji religii może się ślinić do uczennic ile DUSZA zapragnie :D:D:D

Gość gość
ja nie wiem ale ...