Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malao

Nie mogę być w ciąży...ciągle o tym myśle...

Polecane posty

Gość malao

Mam 28 lat,jestem niepełnosprawna,mam krzywy kręgosłup,problemy z biodrem...raczej nie bede mogła byc w ciaży..za duże obciażenie...a nawet jeśli to nigdy się nie zdecyduje bo boje sie ew.bólu.Powiedzcie mi który facet mnie zechce bez dziecka?codziennie o tym myśle...:(

Gość malao
No a jak się im odwidzi?Nie czuję się w pełni kobietą przez to...

Gość malao
Niby można,ale jakoś nie jestem przekonana....faceta miałam,ale nie był to facet na życie...

Nie martw się tym na zapas, najpierw kogoś poznaj i pokochaj, skąd wiesz jaki ten człowiek będzie i co on tam będzie chciał.

Gość malao
Taa ja go pokocham a on mnie z jakiegoś powodu rzuci...cóż za alternatywa...chyba sie muszę wybrać do psychiatry ;/

w ogóle nie rozumiem co to znaczy parcie na dziecko:) zdrowa relacja jest wtedy jeśli dziecko jest wynikiem kochającego się związku a nie celem samym w sobie. Także skoro teraz nie jesteś w związku to nie myśl o potencjalnym dziecku, jak będziesz to wtedy się będziesz marwić:) A wtedy może się wszystko ułożyć po Twojej myśli:)

Gość malao
Ale ja nie umiem się tym nie martwić,to dla mnie bardzo ważne..wiadomo że nigdy nie ma gwarancji udanego związku,ale męczy mnie to...

Gość zgadzam sie z niektórymi
a bzykać się możesz? :) Bo jak tak to spoko, nie wszyscy myślą o dziekcu.

Gość ewcia krewcia
czy twoje problemy zdrowotne na pewno dyskwalifikują cię do zajścia w ciążę????? Miałaś już jakieś konsultacje u lekarza??? Mnie wydaje się że skrzywiony kręgosłup nie stoi na przeszkodzie (sama mam spore skrzywienie boczne, ostra skolioza - urodziłam córkę wprawdzie przez cesarkę ale to z innego powodu) co do biodra to się nie wypowiem bo nie wiem. Zacznij się upewniać u lekarzy jakie są szanse na szczęśliwe donoszenie ciąży bez uszczerbku dla twojego zdrowia a dopiero wtedy się zamartwiaj:) Głowa do góry!

Gość malao
Aggie na 99% nie będę mogła,a nawet jeśli sie okaze że jest szansa to tak jak mówie,nie zdecyduję się pewnie ze strachu...bo teraz moge chodzic a po dziecku siąde na wózek na bank...czytałam o tym bardzo dużo i różowo to nie wygląda...

Gość malao
Wiesz oprócz tego,że mam chore ciało to emocje mam jak każda kobieta i pragnienia takie same...

no to czym Ty się łamiesz??? Myślisz że każdy chciałby mieć dziecko? Oczywiście że każdy zdrowo myślący mężczyzna myśli o dziecku, ale mozesz spotkać kogoś kto już ma dziecko i więcej nie planuje. Nie marwt się Kobieto, bo to Cię nie dyskwalifikuje. Jesteś normalną Kobietą i jak Cię ktoś pokocha to nie będzie Cię postrzegał przez pryzmat choroby. Głowa do góry!

Gość malao
Dzięki za miłe słowa obyś miała racje:)

nie martw się, przewaznie mam rację :)