Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Apollina

Ile sie starałyście o dzidziusia?

Polecane posty

Gość Apollina

Mam pytanie do wszystkich kobiet które swoje ciąże planowały i chciały mieć dziecko. Ile starałyście się o dzidziusia?

Gość te co wpadly
napisza ze byly planowane :Dzadna sie nie przyzna hahaha

Gość Apollina
Ale zapewne sa i takie które planowały, tyle tu tematów o inseminacji itp. Zastanawia mnie to bo pisze pracę mgr na ten temat

Gość lizaczka
pierwsze wpadka drugie planowane 8,5 lat no i rzyc

Gość ewcia krewcia
Planowane i to dość rozpaczliwie już po roku nieudanych prób. Udało się po dwóch latach.

Gość fallaq
jeden cykl, planowane :)

Gość Apollina
Ale czy to wynikało z problemów zdrowotnych Waszych lub Waszych partnerów,czy wręcz przeciwnie byłyście zdrowe, wszystko było w porządku i mówiąc kolokwialnie najzwyczajniej nie mogło zaskoczyć?

Gość do autorkiiiii
ja sie staram juz nie cale 3 lata okazalo sie ze problem tkwi w plemnikach za nie dlugo bedziemy podchodzic no inseminacji

Gość Apollina
fallaq jeden cykl wow :) A cykle jeśli mogłabym zapytać były regularne. Przepraszam za ten natłok pytań ale jest mi to niezbędne.

Gość ewcia krewcia
Partner był zdrowy , u mnie z hormonami wszystko w normie ale nagle po 3 miesięcznej kuracji castagnusem oraz akupresurze (wybrane punkty na rękach i stopach - 4 tygodniowa terapia) udało się w końcu zajść bez problemów i nagle po tych terapiach. Co było powodem problemów u mnie nie wiem , podejrzewam że coś z ciałkiem żółtym (tu pomógł castagnus) bo cykle i wszystko pozostałe było wzorowe.

Gość A u mnie było tak:
Pierwsze planowane i wymarzone starania pół roku po czym poroniłam mieliśmy odczekać kilka miesięcy żeby starać się o następne i co? Zaszłam w ciąże zaraz po pierwszej miesiącze po poronieniu nie zdążyliśmy odczekać ;D Czyli taka wpadka - niewpadka :] Cykle reguralne

Gość w tej chwili 25 lat mam
Pisze szczerze :) Pierwsze-wpadka urodziłam w wieku 21 lat za pierwszym razem Drugie- urodziłam w wieku 24 lat ale chcialam je mieć, za drugim razem (bez kontroli dni płodnych)