Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suknia delicja

W końcu zamówiłam suknię.....

Polecane posty

Gość suknia delicja

oto ona: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d3c9bb7d9dbad433.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/457c846a41414fdd.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3401b7f824c008c4.html Na zdjęciach jest niestety za duża o 2 rozmiary i w dodatku nie zapięta, bo zepsuł się zamek :( i jest mierzona bez halki i bez koła. Dekolt będzie wycięty w delikatne serduszko, natomiast koronka zostanie tak jak jest (wycięta tylko satyna) z tyłu będzie kokarda - cos podobnego jak na rysunku, którą będzie można odpiąć, we włosach stroik taki jak ta aplikacja z przodu najprawdopodobniej z woalką Myślicie, że może być? Naprawde długo sie zaszukałam, to jedyna w której jako tako wyglądam...

Gość mi sie nie podoba, ale to ty
w tym bedziesz na slubie :) ja preferuje krótsze i skromniejsze :)

Gość jest b. brzydka
i nie pasuje do takiej figury

Gość aniutek263
ludzie sa okropni. autorko rozumiem cie ,wybor sukni jest bardzo trudny sama dosc dlugo szukalam jak dla mnie suknia ladna tylko te kwatki z przodu nie podobaja mi sie zostawilabym sama kokarde ale to ty masz sie w niej czuc dobrze,pozdrawiam i szczescia zycze

Gość okropni bo co?
bo nie podoba im się ta kieca? przypominam tylko ile ludzi tyle opinii

Gość szczerze to suknia jest
OKROPNA dawno juz tu nie widzialam takiego szkaradztwa ani ladna ani elegancka ani spojna ale jak Tobie sie podoba to ok zaznaczam ze nie patrze na to jak lezy bo pisalas ze za duza ale koncentruje sie na semaj sukni

Gość aniutek263
okropni bo obrazaja innych ludzi, nie mowie o waszych opiniach lecz o wyzwiskach ktore czesto sie tu trafiaja

Gość szczerze to suknia jest
wiesz co szkoda cie na taka brzydka suknie masz ladna figure moglabys wygladac bardzo pieknie gdybys wybrala lepsza suknie a tak sory ale przypominasz mi bide z nedza

Gość dsdfwsrgweg cx svfs
suknia jest okropna , ale to kwestia gustu.

Gość mama30----------------
ja was podziwiam ludzie, swoje twarze wrzucać na kafeterię... Przecież w lustrze ci się twarz odbija... A suknia ładna, jak to ślubna :) ----------------- Jak wychować mądre dziecko? http://www.wellnessday.eu/relacje/178-jak-wychowac-madre-dziecko Nie wysypiasz się? Przytyjesz! http://www.wellnessday.eu/newsy/newsy/176-nie-wysypiasz-sie-przytyjesz Zabawiacze dzieci http://www.wellnessday.eu/relacje/174-zabawiacze-dzieci Jak urządzić pokój dziecka? http://www.wellnessday.eu/newsy/ciekawostki/161-jak-urzdzi-pokoj-dziecka-6-wskazowek-wedug-feng-shui

Gość iwajrdisjfidshjgf
nie pasuje Ci ta suknia.

Gość LunaLunaLuna
suknia jest straszna..serio, ten gorset oslepia tandeta:O

Gość LunaLunaLuna
jeszcze jak przeczytalam, ze dekolt w serduszko i kokarda z tylu to mnie zemdlilo..wiejski styl godny remizy:O

Gość fdenrgjhb
dobra, nie pieprz czego brakuje i co sie zepsulo, wazne ze dalas nam do oceny to zdjęcie. :O a to mi sie w ogole nie podoba, sorry, ale w szczegolnosci brzydka jest góra..wyglada tandetnie troche. nie bede sie dziwic, jak cie cos bedzie uwierac.

Gość ale zal z was
beznadziejna, tandetna beza jak wiele ale widac takie w modzie teraz:o wspolczuje gustu a raczej jego braku:O

Gość fdenrgjhb
i tak w gole, czemu jestes taka zgarbiona?:O

Gość odbudwa końcówke
a Ty znowu tu z tą sukienką? przecież już Ci 2/3 osób napisały ze okropna jak mozesz to idź i to odwołaj a jak nie to idź w takiej i myśl o tym, ze poślubiasz mężczyznę któego kochasz

Gość odbudwa końcówke
ale koniec końców nie o sukienkę tu chodzi ja w dzień ślubu uznałam ze moja jest okropna (za skromna) i do dziś mi się nie podoba ale przecież nie o to w ślubie chodziło więc mam to gdzieś

ale skoro jej sie podoba to czemu kazdy pisze ze brzydka i ma z niej zrezygnowac? jak sie dobrze w niej czuje to najwazniejsze! ona wam sie nie musi podobac sukienka znowu taka brzydka nie jest a to nie wy wychodzice za maz tylko do cholery autorka i jak jej sie podoba to niech w takiej idzie

Gość odbudwa końcówke
a g n i e s z k a _ bo ona wkleja zdjęcia żeby przeczytać naszą opinię a najwyraźniej ludziom się nie podoba i to nie prawda że ludzie zawsze napiszą że brzydka, widzę że jak dziewczyny wklejają zdjecia ładnych sukien to ludzie nie piszą że brzydka

Gość okrooopnaaa
jest ta suknia takie coś było modne X lat wstecz. Totalnie zniekształca ci całą figurę i ogólny wygląd

Czemu... nie jest głupia... wrecz ładna.. :) jedno co mnie w niej razi to to, że czemu kolor koronki i dołu sa różne? Lepiej by wygladała jakby była cała snieżnobiała... Ale dekolt w serduszko i kokarda z tyłu super pomysł :) no i ja tez się do tych kwiatków z przodu przyczepie... jakos tak mi to nie pasuje.

No nie taki jest mój gust, ale ta suknia mi się wyjatkowo podoba, jak prawie żadna na kafe :)

Gość aniutek263
znieksztalca jej bo jak juz pisala jest za duza

Gość tu nie chodzi że za duża
bo akurat ten model jest beznadziejny i brzydko będzie wyglądała

Gość Nha
Gratuluję,nie mój styl, ale bardzo ładna najważniejsze żebyś Ty czuła się w niej dobrze, ładnie i komfortowo a komentarzami na kafe się nie przejmuj - większość tych komentarzy piszą zakompleksione panny, które nie mają ciekawszych zajęć niż krytykowanie innych zamiast spojrzeć w lustro pozdrawiam ;)

Gość coćbym chciała
nic pozytywnego nie mogę o tej sukni powiedzieć - okropna! Ale Ty to nie ja, ja Tobie się podoba... Życzę Ci szczęścia.