Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hanka.......o

czy to duże wynagrodzenie jak na warszawe?

Polecane posty

Gość hanka.......o

zmieniłam pracę, zarabiam ok 4 tys i zastanawiam się, jakie jest moje wynagrodzenie w porównaniu z innymi mam 4-letnie doświadczenie w wąskiej dziedzinie czy jako kobieta zarabiam dobrze, proszę papiście bo nie mam rozeznania

Gość hanka....o
mysle, ze prosiłam za malo, teraz denerwuje sie tym...

Gość izi papą
spoko zarabiasz :)

Gość Moj brat zarabia 8 tysiecy
na reke, kolega 12 tys. na reke. 2-gi ma stanowisko kierownicze. ale jak na babke - taki lfie :( - zarabiasz dobrze. Ja jestem z Krakowa i tu normą jest 1500-2000 max na reke - kobieta.

Gość zilillil
zarabiam w panstwowce 1600 po 22 latach pracy , takze spoko masz zarobki o jakich ja tylko moge pomarzyc.

Gość hanka....o
dzięki, podnieśliście mnie na duchu, bo od rana spać nie mogłam, martwiłam się, że za mało poprosiłam, mieszkanie mam swoje, utrzymam się wiem to, ale czy nie powinnam więcej zarabiać mnie to martwi, to nie jest stanowisko kierownicze..... i wiadomo, ze kobiety zarabiają mniej....

Gość prawiczek z warszawy
Ja zarabiam dwa razy mniej od Ciebie. Ciekawi mnie natomiast co porabiają te osoby zarabiające 8 tys :)

Gość aśnaebaem
ja jestem po zarządzaniu i zarabiam 7 kafli

Gość tak to tak tak
Tak duze , przy dosc krotkim doswiadczeniu zawodowym zarabiasz dobrze. Kazdy pisze ze w warszawie zarabia sie kokosy - owszem moze i niektorzy ale kobiety nie naleza do tej grupy . Moje kolezanki zarabiaja po biurach (praca umyslowa , nie w sklepach) od 2 do 3 tys - zadna nie zarabia wiecej , a doswiadczenie maja dluzsze od Ciebie.