Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła ? mama

chce miec dzidziusia

Polecane posty

Gość przyszła ? mama

Mam 24 lata i bardzo chciałabym mieć już dziecko. Mój instynkt macierzyński działa i jest na bardzo wysokim poziomie. Jednak nie możemy sobie z chłopakiem pozwolić teraz na dziecko. Jak sobie z tym poradzić. Kilka dni temu śniło mi się, że urodziłam córeczkę. Męczy mnie to, cały czas myślę o dziecku. Nawet jak uprawiamy seks to zawsze muszę coś spierdzielić i chlapnąć kilka słów o dzieciaku.

Gość adinnaaaawp
psa sobie kup, przy okazji zobaczysz, ze juz ze zwierzeciem juz kupa problemu

Gość przyszła ? mama
już mam pieska ;) widzisz, dla mnie to nie jest problem. Ja chyba jestem takim typem kury domowej. Gdy siedzie w kuchni i gotuje obiad to zawsze sobie myślę, jakby było miło gdybym gotowała nie tylko dla mojego faceta ale dla 3-4 małych okrągłych buziaków.

Gość ale ty
każdy ma swoje preferencje

Gość adinnaaaawp
no to najpierw wez slub, ustabilizujcie sie finansowo i do roboty.

Gość niezbyt
poczekaj to Ci przejdzie. z instynktem macierzyńskim tak zawsze jest, pare miesięcy szajba a potem mija

Gość mama offermy
tak chciej to juz ci gratuluje nadmieru kilogramow a po ciazy rozstepy obwisly brzuch i piersi

Gość przyszła ? mama
do mama ofermy Ale pieprzysz, moja ciocia urodziła 3 dzieci, ma teraz ponad 50 lat a wygląda jak nastolatka. Jest szczuplutka, opalona, uwielbia chodzić w jeansach rurkach i w butach na wysokim obcasie albo na koturnie. Jest bardzo seksowną kobietą. Dlaczego jeśli mowa o macierzynstwie to od raz znajdą sie osoby które będą narzekać ? A to obwisły brzuch, a to rozstepy, a to cos innego. Pewnie sama urodziłaś i sie zaniedbałaś! Ja dbam o siebie i będę o siebie dbała również po urodzeniu dzieci

Gość przyszła ? mama
Noxelia, a dlaczego nawiedzona? Może sprostujesz mi swoją blyskotliwą wypowiedz?

Gość przyszła ? mama
Noxelia, jeśli nie masz nic wiecej do powiedzenia w tym temacie to po co się w ogóle odzywasz i piszesz takie farmazony!

Gość przyszła ? mama
Wiesz co, nie znasz mnie. Nic nie wiesz o moich pasjach, osiągnięciach, zainteresowaniach. O mojej pracy. A wchodzisz na mój temat i tak naprawdę nie wiedząc co napisać to chlapniesz tak parę słów z dupy wyciągniętych byle tylko mieć swój wkład na forum.

Gość przyszła ? mama
Ja jakoś mam swoje lata i od mamy nie uciekłam. Co prawda mieszkam w innym mieście ale mam z moimi rodzicami bardzo dobry kontakt. A porót do domu na weekend sprawia mi ogromną radość. Może pochodzisz z rodziny gdzie rodzice mają cie w dupie, ale moja rodzina taka nie jest. Nie mierz innych swoją miarą.

Gość przyszła ? mama
No własnie widzę ze zdjecia, że jesteś jeszcze pustym dzieciakiem. Wiec co ty mozesz wiedziec o zyciu? Szkoda, żę twoja matka sie rozmnożyła.

Gość przyszła ? mama
Chcę dzidziusia i koniec! Jesteście gupi i siem nie znacie. Bycie kurom domowom to moje wielkei mażenie!

Gość noxelio jak tam wizyty
w szpitalu psychiatrycznym?

Gość przyszła ? mama
A czy ja mam być "fascynująco tajemnicza i niedostepna" dla ciebie?" Młoda lesba z ciebie rosnie że tak bardzo pragniesz kobiecego seksapilu? Dziecko, dalsza rozmowa z tobą uwłacza mojej godności. Gdy dorośniesz i sama zapragniesz być matką wtedy może zrozumiesz moje słowa.

Gość przyszła ? mama
Noxelia, aż tak głupia jesteś, żeby nie zauważyć że jeden wpis był zrobiony przez podszywacza?

Gość kurosava
po ocenie poziomu wypowiedzi autorki, blagam, nie rozmnazaj sie... juz i tak duzo jest idiotow na swiecie

Gość prosty facet0
znam jedna dziewczyne, ktora tez marzyla o dzieciaku, posunela sie do tego, ze oklamywala chlopaka, ze bierze tabletki... Wszystko bylo pieknie do czasu, az nie pojawil sie bebech, rozstepy, wielki tylek, potem porod, i nagle okazalo sie, ze dziecko oznacza dla niej koniec kilkudniowych zabaw, zarywania weekemdow na disco, palenia, chlania, jakiejkolwiek spontanicznosci a do tego pozera mase kasy. Ale tak to jest, jak za dzieci biora sie osoby, ktore nie dorosly do macierzynstwa, ale chca dzidzi... I licza, ze zycie po porodzie to to samo co przed porodem ale z fajniejszymi fotkami na nk. Nie mowie, ze dzieci sa zle, wrecz przeciwnie, ale trzeba rozumiec, ze dziecko naprawde duzo zmienia w trybie zycia...